Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

-Εχουμε πλεόνασμα - κάθε μέρα δύο παραστάσεις



Μια ομιλία που δεν έγινε στη βουλή.
Έχουμε πλεόνασμα και γι' αυτό κόβουμε τις συντάξεις.

Και μη ρωτήσετε ποιες συντάξεις , τις επικουρικές των 150 ευρώ και για έβδομη φορά τις κύριες των ασφαλιστικών ταμείων των οποίων καταχραστήκατε τα αποθεματικά και τώρα τα βαπτίζετε " ελλειμματικά " .
Υπάρχει κάποιος ασφαλιστικός οργανισμός στον πλανήτη που μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του χωρίς τα αποθεματικά από τις εισφορές των ασφαλισμένων του ;
Έχουμε πλεόνασμα και γι' αυτό μονιμοποιήσαμε το χαράτσι που ήταν έκτακτο μόνο για το 2011 μόνο για το 2012 όπως και το 2013 .
Έχουμε πλεόνασμα και γι' αυτό αρπάζουμε ότι κατατεθεί στους λογαριασμούς των ανυποψίαστων πολιτών.
Έχετε πλεόνασμα ; Και από που προέκυψε αυτό ; 
Μήπως από τα χρήματα που πήρατε από τη λίστα Λαγκάρντ και από τις άλλες 14 παρόμοιες λίστες που έχετε στα συρτάρια σας .
Μήπως φορολογήσατε τα δισεκατομμύρια που είναι παρκαρισμένα στην Ελβετία και στις άλλες τράπεζες του εξωτερικού ;
Μήπως φορολογήσατε τις οφσόρ στις οποίες έχει μεταγραφεί η μεγάλη ακίνητη περιουσία ; Μήπως τα πήρατε από τους τραπεζίτες , μήπως τα πήρατε από τους   εφοπλιστές , μήπως τα πήρατε από τους βιομήχανους , μήπως τα πήρατε από τους νταβατζήδες ; μήπως τα πήρατε από τους εθνικούς εργολήπτες , μεγαλοεργολάβους  , κατασκευαστές  που πληρώνονται τα δημόσια έργα επτά φορές παραπάνω απ' ότι στην υπόλοιπη ευρώπη ;
Μήπως τα πήρατε από τους καναλάρχες που τους χαρίσατε τις συχνότητες και τον φόρο επί των διαφημίσεων ;
Μήπως τα πήρατε από τους φίλους σας μεγάλους λαθρέμπορους καυσίμων που τους χαρίζετε τα πρόστιμα που τους επιβάλλει το ΣΔΟΕ ;
Από κανέναν από τους παραπάνω δεν εισπράξατε ούτε ένα ευρώ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ αντίθετα τους μεταφέρατε τα εισοδήματα που περικόψατε από τα πλατιά λαϊκά στρώματα εργαζόμενους μισθωτούς και συνταξιούχους γιατί απλά είστε υπηρέτες των συμφερόντων τους.
Εχετε πλεόνασμα θράσους , ψεύδους και υποκρισίας το οποίο δεν μπορεί να αντισταθμίσει το έλλειμμα αξιοπιστίας σας στο εσωτερικό.
Σας ενδιαφέρει μόνο η αξιοπιστία σας προς του δανειστές και τους τοκογλύφους η αξιοπιστία σας προς τις αγορές και τα ξένα συμφέροντα και όχι προς τον λαό τον οποίο εξαπατήσατε προεκλογικά και συνεχίσετε να τον εξαπατάτε.
Η πρόταση δυσπιστίας καταψηφίστηκε στη βουλή από τους συνεργούς και συνενόχους σας αλλά έχει υπερψηφιστεί με συντριπτική πλειοψηφία από το λαό που θα το επιβεβαιώσει στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας