Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΞΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ


Γιατί ονειρεύονται να βρυκολακιάσουν το Συναγερμό του Παπάγου !!!!!!!

Μα εκεί έχουν μείνει οι άνθρωποι είναι ακόμα στην εποχή του Παπάγου .
Εκτός από πουλημένοι είναι και ηλίθιοι και φροντίζουν να μας το αποδεικνύουν συνεχώς. Όπως με την παρακάτω  ...." μεταρρύθμιση "
Οταν πέθαινε ο συνταξιούχος οι συγγενείς έστελναν στο ασφαλιστικό ταμείο ένα αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης θανάτου και το ταμείο διέκοπτε τη σύνταξη.
Στις 10/10/2012 ο πανέξυπνος υπουργός εργασίας με τυμπανοκρουσίες εξήγγειλε τη φοβερή ιδέα που θα αντιμετώπιζε ριζικά  το πρόβλημα με τις συντάξεις των πεθαμένων  !!!!!!!!
Την ονόμασε Αριάδνη και όριζε ότι : όταν πεθάνει ο συνταξιούχος για να διακοπεί η σύνταξη οι συγγενείς και αν δεν υπάρχουν , οι γείτονες , πρέπει να πάνε στο συμβολαιογραφείο να πληρώσουν συμβολαιογραφικά και να γίνει συμβολαιογραφική πράξη θανάτου ! Διαφορετικά η σύνταξη θα συνεχίζει να καταβάλλεται !!!!! , μάλιστα ακαριαία αντιμετώπιση.
Δεν διευκρίνιζε η απόφαση του πανέξυπνου υπουργού και των δαιμόνιων ακριβοπληρωμένων συμβούλων του , αν απαιτείται η παρουσία δικηγόρων και πόσων , μαρτύρων ,ένορκων καταθέσεων κλπ.
Δυόμιση μήνες χρειάστηκαν οι εγκέφαλοι αυτοί αφού άκουσαν τα μπινελίκια τους για να καταλάβουν το μέγεθος της βλακείας που νομοθέτησαν και να το αποσύρουν.
Κάποιος με πολύ κόπο τους αποκάλυψε ότι έχει γίνει η ανακάλυψη της ον λάϊν διασύνδεσης και μπορούν να συνδεθούν και τα ληξιαρχεία. Ασύλληπτο !!!
Οι άνθρωποι είναι ακόμα στην εποχή του Παπάγου
Ετσι εξηγείται ότι σκέπτονται να βρυκολακιάσουν το κόμμα του Παπάγου το Συναγερμό . Κάποιος πρέπει να τους αποκαλύψει με τρόπο και υπομονή ώστε να το καταλάβουν ότι ελάχιστοι από τους ψηφοφόρους του Παπάγουν επιζούν πολοί ελάχιστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας