Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012


ΟΙ   Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ο Ι    Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ω Ν
Και μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου με ένα άρθρο μία παράγραφο για την οποία δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί το 99,9 % του Ελληνικού Λαού και δεν πρόκειται να γίνει καμία διαδήλωση .
-----------------------------------------------
1568 συμβούλους έχουν προσλάβει γύρω τους οι υπουργοί !!!!!!!!

Και φυσικά όλοι αυτοί οι αργόμισθοι παρατρεχάμενοι δεν αμείβονται με το βασικό μισθό που καθόρισαν οι υπουργοί . Ο βασικός είναι γι'αυτούς που εργάζονται πραγματικά, οι σύμβουλοι αμείβονται με πολλαπλάσιο του βασικού που μερικές φορές ξεπερνά και το 20απλάσιο. Πρωταθλητής στους συμβούλους είναι ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου (τελευταία έχει μετονομαστεί  .... επικρατείας  πιο σικ)  Δ Σταμάτης εξ Αγρινίου έχει 31 συμβούλους μάλιστα !!!!!!! Δεν διευκρινίζεται αν ο κατάλογος περιλαμβάνει και γελωτοποιούς . Αυτά τη στιγμή που απολύουν τους πραγματικά εργαζόμενους αδειάζουν τις θέσεις στις θυρίδες και ο Λαός στενάζει καθημερινά στις ουρές . Αυτά τη στιγμή που απλώς υπουργεύουν αφού υπογράφουν και εκτελούν τις εντολές της τρόϊκας ,όπως δηλώνουν ξεδιάντροπα οι ίδιοι . Φανταστείτε αν κυβερνούσαν πραγματικά και είχαν αντικείμενο, ο συγκεκριμένος υπουργός θα είχε προσλάβει όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Μια ριζική αντιμετώπιση του ζητήματος που θα αποτελούσε και ισοδύναμο από αυτά που δήθεν αναζητούν για να μην κόψουν το πεντάευρω από τους τρίτεκνους θα ήταν η εξής :


μία πράξη νομοθετικού περιεχομένου μέ ένα άρθρο μία παράγραφο : Ολες οι πολιτικές θέσεις υπουργών , υφυπουργών , γεν. γραμματέων. συμβούλων, διοικητών οργανισμών γεν. διευθυντών και άλλων μετακλητών υπαλλήλων  ( οι θέσεις όλων αυτών  των παρατρεχάμενων που διανέμονται εν ήδη λάφυρου της εξουσίας και για τις οποίες γίνεται σκοτωμός, σήμερα μάλιστα και στα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης ) , όλες οι παραπάνω περιγραφόμενες θέσεις αμείβονται με το βασικό μισθό όπως αυτός καθορίζεται από την κυβέρνηση τελεία!

Προτάσεις και ισοδύναμα δεν ζητούν  ιδού η Ρόδος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας