Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Για σένα που φοβάσαι την αριστερά


Για σένα που φοβάσαι την αριστερά όπως ο εφοπλιστής, ο βιομήχανος,ο τραπεζίτης,  ο μεγαλοεργολάβος,  ο καναλάρχης, ο νταβατζής το μεγαλολαμόγιο,  η διαφορά βέβαια είναι ότι όλοι αυτοί έχουν τους λόγους τους που εσύ δεν έχεις.
Για σένα που ενώ τους έχεις σιχαθεί δεν τολμάς να κάνεις το αποφασιστικό βήμα.
Ενα βήμα , όπως σε καλεί ο Ελύτης να κάνεις " ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά "
Για σένα γίνονται όλοι οι σχεδιασμοί, όλα τα σενάρια ,γιατί  όλοι οι  παραπάνω μαζί δεν ξεπερνούν το 1% , ότι κόμμα και να έφτιαχναν χωρίς εσένα ούτε στη βουλή δεν θα έμπαινε .
Ενώ εσύ είσαι το ποσοστό
που μετακινούμενο ανάμεσα στις δύο εκδοχές τις ίδιας πολιτικής που σου προβάλλουν  βγάζει κυβερνήσεις. Κυβερνήσεις της αρεσκείας και υπέρ των συμφερόντων του 1%
Στις τελευταίες εκλογές όταν κατάλαβαν ότι τους σιχάθηκες και είπες να τους στείλεις στο διάολο σου έφτιαξαν και σου πρόβαλλαν τη ΔΗΜΑΡ και δημοκρατική και αριστερά δύο σε ένα τι άλλο θέλεις . Μετά τις εκλογές του 2012 ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν μεγάλο πρόβλημα γιατί προεκλογικά ορκίζονταν ότι δεν θα έκαναν κυβέρνηση οι δυο τους, οι οχθροί, το φως με το σκοτάδι, ο σοσιαλισμός με τη βαρβαρότητα και άλλα τέτοια. Ηρθε το κατασκεύασμά τους Η Δημαρ και τους έβγαλε από το αδιέξοδο τους έδωσε το άλλοθι να ονομάσουν τη κυβέρνηση τους -εθνικής ενότητας - εθνικής σωτηρίας-οικουμενική -και άλλες τέτοιες μπούρδες. Οταν έκαναν τη βρωμοδουλειά τους, φυσικά την πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα στα άχρηστα γιατί την προδοσία πολλοί συμπάθησαν όχι όμως και τους προδότες.
Τώρα που είναι πάλι στην ίδια θέση οι σχεδιασμοί πάλι  για σένα γίνονται!
Τώρα σου φτιάχνουν ποτάμια, σου φτιάχνουν ελιές μα ο σκοπός πάντα ο ίδιος, να μην πας απέναντι, να μην περάσεις να μην ξεπεράσεις το........ποτάμι, ο σκοπός ένας ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Γιατί αυτοί δεν ξεχνούν αυτό που είπε ο εθνικός μας ποιητής ότι είσαι «πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος »
Θα τους δικαιώσεις για ακόμα μια φορά ;


Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας
Αγαπητές τηλεθεάτριες  των πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών λάιφ στάιλ εσείς που σύμφωνα με τους δημοσκόπους είσαστε κατά μεγάλο ποσοστό εν δυνάμει ψηφοφόροι στο ποτάμι γνωρίζετε τον Θεοδωράκη καλύτερα από τους καναλάρχες , και τους συγκροτηματάρχες που τον ανέδειξαν και τον προβάλλουν .
Φωτογραφία του χρήστη Μαριάννα Κραουνάκη.



Εμφάνιση image002.png










Τον γνωρίζετε καλύτερα απ' ότι τον ξέρουν αυτοί στις παραπάνω φωτογραφίες ;
Αυτοί που τον γνωρίζουν πολύ καλά και τον  προωθούν γνωρίζουν επίσης πολύ καλά να προστατεύουν τα συμφέροντά τους.
Εσείς ;








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας