Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Οι θυσίες του Λαού ξαναπιάνουν τόπο. Το πρώτο πλεόνασμα 1.2 δις ευρώ σε Βαρδινογιάννη και Λάτση


Η  συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων της τρόικας που λειτουργεί ως υπηρετικό προσωπικό των νταβατζήδων μετά από 4 αποτυχημένες προσπάθειες κατάφερε να φέρει σε πέρας τις εντολές των αφεντικών της. 4 φορές νύχτα  είχε προσπαθήσει να περάσει την τροπολογία της ντροπής και την τελευταία στιγμή όλο και  κάποιος την ανακάλυπτε και μετά το ομαδικό κράξιμο την απέσυρε.
Χθες Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 τη νύχτα με 142 ψήφους ΝΔ και
ΠΑΣΟΚ κατάφεραν και πέρασαν την τροπολογία που είχαν αποσύρει 4 φορές λόγω αντιδράσεων.
Με την ντροπολογία αυτή καταργούν το νόμο  3842/2010  και χαρίζουν αναδρομικά από το 2010 στους εφοπλιστικούς και πετρελαϊκούς ομίλους των Βαρδινογιάννη και Λάτση 1.2 δις ευρώ βεβαιωμένους από το ΣΔΟΕ φόρους και πρόστιμα λόγω φοροδιαφυγής για τριγωνικές -εικονικές συναλλαγές μέσω οφ σορ εταιρειών. Ας σημειωθεί ότι ένα μέρος αυτών των φόρων έχει πληρωθεί και θα επιστραφεί.
Ετσι ο Βαρδινογιάννης και ο Λάτσης είναι οι πρώτοι που λαμβάνουν το πρώτο πλεόνασμα ως οι πιο αναξιοπαθούντες από τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και αυτό με την ψήφο 142 .
Για ακόμα μια φορά πιάνουν τόπο οι θυσίες του λαού, οι περικοπές από τους μισθούς και τις συντάξεις, οι μισθοί των απολυμένων, τα χαράτσια, η επιπλέον μεγάλη συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα , η εξολοκλήρου πληρωμή των φαρμάκων από τα 2 εκ.ανασφάλιστων, ευτυχώς όλες αυτές οι θυσίες έπιασαν τόπο!!!!!!!
Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι όπως σε κάθε κουκούλωμα σκανδάλου η συμβολή του...Κουκουλόπουλου ήταν καθοριστική.
Μία από τις αποτυχημένες προσπάθειες τις κυβέρνηση να περάσει την τροπολογία της ντροπής μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας