Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τα μπάζα που κατεβάζει το ποτάμι .



Χούντα και γύψο πρότεινε η σελίδα του Θεοδωράκη protagon.gr το 2010 για να περάσει το μνημόνιο, είναι η σελίδα της εκπομπής « πρωταγωνιστές » που υποτίθεται δημιούργησαν το ποτάμι .

Το απόσπασμα που θα διαβάσετε παρακάτω το υπογράφει το Νο 2 στέλεχος στο ποτάμι Τάσος Τέλογλου, είνα η σαβούρα που κατεβάζει το ποτάμι για να ανανεώσει το πολιτικό βίο , είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του SKAY, Παπαχελάς Πορτοσάλτε, Μπάμπης Παπαδημητρίου.
Θαυμάστε τι μας φέρνει το ποτάμι : 
«Να κάνουμε εκλογές; Δεν είμαστε αυτόχειρες. Άρα τι μένει; Μια κυβέρνηση σαν εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον Ιούλιο του 1974, από όλους τους πολιτικούς χώρους. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να έχει έκτακτες εξουσίες, για να το πω πιο απλά η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χωρίς δικτατορία αλλά ορισμένα άρθρα του συντάγματος πρέπει να βγουν "εκτός" ή να ερμηνευτούν ανάλογα. Εκδηλώσεις σαν κι εκείνες του ΠΑΜΕ στον Πειραιά πρέπει να δίνεται η δυνατότητα να κηρύσσονται αμέσως παράνομες με διαδικασίες αυτοφώρου, πρέπει να περιοριστεί το δικαίωμα της απεργίας αλλά και της διαμαρτυρίας σε ευαίσθητους τομείς(...). Στο Βέλγιο πριν μερικά χρόνια μια τέτοια κυβέρνηση συνασπισμού προχώρησε σε αναστολή ορισμένων συνταγματικών διατάξεων για ένα διάστημα (...)»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας