Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Με ....εντολή Σαμαρά απολύουν γιατρούς και προσλαμβάνουν χαφιέδες

 

i002 Η πιο μισητή απ’ τα λαϊκά στρώματα κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών πλήρως απονομιμοποιημένη στην συνείδηση του ελληνικού λαού μεγεθύνει τις προσβάσεις της στον κρατικό μηχανισμό λίγο πριν εγκαταλείψει την εξουσία με άκρως προκλητικό τρόπο.

Οπως φαίνεται από τον προϋπολογισμό της ΕΥΠ για το 2014 που αναρτήθηκε πρόσφατα στη «Διαύγεια», την στιγμή που κάθε ίχνος κοινωνικού κράτους που είχε απομείνει γίνεται παρελθόν, τα κονδύλια που προβλέπονται για την ΕΥΠ αυξάνονται κατά 8,6% φέτος σε σύγκριση με πέρυσι. (Από 35,417 εκατομμύρια ευρώ σε 38,46),
Με  βασικό μισθό 900 ευρώ, η προϋπολογισμένη αύξηση των 2,62 εκατομμυρίων ευρώ ισοδυναμεί με περίπου 250 προσλήψεις και «δεδομένου ότι οι προσλήψεις όπως και οι δαπάνες στην ΕΥΠ παραμένουν απόρρητες», «είναι προφανές ότι η κυβέρνηση Σαμαρά βρήκε έναν βολικό τρόπο παράκαμψης της δημοσιονομικής λιτότητας για την επαγγελματική τακτοποίηση κάμποσων «ημετέρων» εκεί όπου δεν φτάνει το βλέμμα ούτε της τρόικας ούτε των ΜΜΕ»

Η ΚΥΠ/ΕΥΠ είναι η πιο βρόμικη υπηρεσία του ελληνικού κράτους

Δημιούργημα της CIA στις αρχές του εμφυλίου πολέμου με την ονομασία Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών – Ερευνών (ΚΥΠ-Ε),και η δουλειά της ήταν να στρατολογεί χαφιέδες πολυτελείας για την αντιμετώπιση του «εσωτερικού κομμουνιστικού κινδύνου». Το Μάη του 1953 αναδιοργανώνετε ριζικά με πρώτο αφεντικό τον ελληνοαμερικάνο Τομ Καραμεσίνη και από τις γραμμές της πέρασε η αφρόκρεμα του φασισταριού. Γεωργαλάς, Παπαδόπουλος, Μακαρέζος, Ρουφογάλης και άλλα τέτοια φυράματα.

Μερικά από τα έργα της είναι : η προβοκάτσια που οργάνωσε στον Εβρο, όταν ο μετέπειτα δικτάτορας έριχνε ζάχαρη στα ντεπόζιτα των τανκς και το χρέωνε σε κομμουνιστές φαντάρους; Η σκευωρία του «ΑΣΠΙΔΑ» η υπόθεση της «Δίκης των Αεροπόρων»;  στην δικτατορία, αποκλειστική ασχολία της ήταν το κυνήγι των κομμουνιστών και των λεγόμενων συνοδοιπόρων; είχε ειδικό τμήμα το " σπουδαστικό " για τους φοιτητές που έστελνε στη Μπουμπουλίνας . Επί Καραμανλή είχε και το συνδικαλιστικό που παρακολουθούσε τις συνελεύσεις των επικίνδυνων συνδικάτων Επί Μητσοτάκη ανθησαν οι τηλεφωνικές υποκλοπές, οι εκβιασμοί και άλλες λαμογιές του αρχικυπατζή Γρυλάκη .Επί Πασοκ έχουμε την παράδοση στους Τούρκους του Οτσαλάν; Σήμερα ασχολείται με τους αντιπάλους της κυβέρνησης γενικά με όλους τους αντιμνημονιακούς ,συνεργάζεται με την "ομάδα αλήθειας " της ΝΔ τη λεγόμενη και μονταζιέρα . Γενικά πάντα ασχολείται με τον " εσωτερικό εχθρό " δηλαδή τους πολιτικούς αντιπάλους της εκάστοτε κυβέρνησης . Τελευταία της "επιτυχία" είναι η κατασκευή και η διοχέτευση μέσα από το δίκτυο έμισθων  δημοσιοκάφρων που συντηρεί , του δήθεν σχεδίου για την δολοφονία του Καραμανλή . Ενας μύθος που εξυπηρετούσε το προφίλ του τότε πρωθυπουργού και δικαιολόγισε τεράστια κονδύλια που δικαιολογήθηκαν για την αμοιβή της " πηγής " και του " δικτύου " ,παλιά τους τέχνη κόσκινο .Οπως με τη " Μαρία " της Ριανκούρ . Ηλίθιοι είναι οι Αμερικάνοι να καθαρίζουν τους δικούς τους ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας