Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η κυβέρνηση "ιδιωτικοποιεί"- χαρίζει τα κερδοφόρα φιλέτα του δημοσίου στους νταβατζήδες φίλους της και κρατικοποιεί τα χρέη τους !!!


Σε αυτό το σπάνιο ντοκουμέντο το σκάνδαλο το καταγγέλλει ο ίδιος ο δράστης !!!!!!                     Εδώ ο εισαγγελέας δεν έχει ανάγκη άλλων μαρτύρων .


Και όμως αυτό που οργισμένος λέει δεν γίνεται το διέπραξε !!!!!       Το πούλησε το "ρημάδι" σε εξευτελιστική
τιμή τρεις φορές τα ετήσια κέρδη στον κολλητό του (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) νταβατζή και όχι μόνο αυτό , αλλά ένα χρόνο μετά το δημόσιο δεν έχει εισπράξει το τίμημα, ένα μέρος του οποίου έχει διακανονιστεί σε 10 ετήσιες άτοκες δόσεις δηλαδή ενώ η εταιρεία εισπράττει κανονικότατα τα κέρδη του ΟΠΑΠ δεν καταβάλλει ούτε αυτά.

Από την άλλη κρατικοποιεί 230.000.000 ευρώ χρέη του ΔΟΛ


Η διαγραφή των χρεών του Μεγάρου Μουσικής που ανήκει στον ΔΟΛ  του Ψυχάρη από δάνεια με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο, αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρα με τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον προέδρου του δ.σ. του Μεγάρου Μουσικής, Ιωάννη Μάνο.
Η κυβέρνηση φέρνει στην βουλή τροπολογία με την οποία το Μέγαρο Μουσικής, , θα περάσει στο κράτος, το οποίο θα αναλάβει τα χρέη του σε τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και σε διάφορες επιχειρήσεις τα οποία ανέρχονται γύρω στα 230.000. 000 ευρώ!!!.
Και όχι μόνο αυτό με αυτή την νομοθετική ρύθμιση απαλλάσσονται από τις ευθύνες (αστικές και   ποινικές) τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού στον οποίο υπάγεται το Μέγαρο Μουσικής. Δηλαδή δεν θα μάθουμε ποτέ πώς δημιουργήθηκαν αυτά τα χρέη, και που κατέληξαν τα 230 εκ. που έχει πάρει το Μέγαρο.
Να θυμίσουμε ότι οι τελευταίες περικοπές στις συντάξεις έγιναν γιατί δεν ...... έβρισκαν άλλο "ισοδύναμο"  300 εκ. ευρώ .  Δεν τους έκανε κανένα από τα 18 ισοδύναμα του ... ΖΑΠΠΕΙΟ 1 , 2 , 3 , 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας