Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοι Μαζί


Ολοι μαζί με το τέρας που κατάπιε τον εχθρό μας για τη δική του επιβίωση και μας κάνει το φίλο;

Πολύ παίζεται στα κανάλια το <<να κατέβουμε όλοι μαζί στις εκλογές>>
Ολοι μαζί με αυτούς που μας εξαπάτησαν , με αυτούς που δεν θα συνηγορούσαν στο έγκλημα , δεν θα συνέχιζαν τη θεραπεία καΙ το φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή , θα εφάρμοζαν τα Ζάππειο 12χχχχ , δεν θα έκαναν άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων , δεν θα έκαναν απολύσεις , θα καταργούσαν τα χαράτσια, θα έκαναν σκληρές διαπραγματεύσεις , θα σταματούσαν την ανεργία ,  θα έφερναν την ανάπτυξη και θα κάθιζαν στο σκαμνί αυτούς που μας έβαλαν στο μνημόνιο .
Ολοι μαζί με αυτούς που μας υπέκλεψαν την ψήφο με τις παραπάνω υποσχέσεις και όταν έγιναν κυβέρνηση  γονατιστοί ζήτησαν συγνώμη όχι από τον Λαό που εξαπάτησαν αλλά από τη Μέρκελ με εκείνο το ελεεινό  << ουδείς αναμάρτητος >> και μας παρέδωσαν σιδηροδέσμιους στις ορέξεις των τοκογλύφων.
Ολοι μαζί στον ..."αντιφασιστικό αγώνα" με αυτούς που μας επέβαλαν με τη βία τον οικονομικό φασισμό ,  με τους απατεώνες της κυβέρνησης , με τα φασιστικά ΜΜΕ , με τους εξωνημένους αργυρώνητους δημοσιογράφους   που εξυμνούσαν και συνεχίζουν να εξυμνούν αυτόν τον φασισμό ως τη μοναδική λύση , και κατακρεουργούσαν οποιονδήποτε τολμούσε να αμφισβητήσει τη πληρωμένη τους αλήθεια.
Ολοι μαζί ο Λαός και οι δήμιοί του. Θύτες και θύματα
Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι , άνεργοι , απολυμένοι ,ημιαπολυμένοι , εργαζόμενοι απλήρωτοι ,
, επαγγελματίες χωρίς επάγγελμα , καταστηματάρχες χωρίς κατάστημα ,οικογένειες χωρίς ηλεκτρικό ,δανειολήπτες να προσπαθούν να σώσουν το σπίτι τους ,ανασφάλιστοι ,άστεγοι , συγγενείς των θυμάτων που αυτοκτόνησαν, όλοι μαζί με τους τραπεζίτες ,τους νταβατζήδες , τους καναλάρχες  τα αρπακτικά της δημόσιας περιουσίας , τους μεγαλοκατεθέτες στην Ελβετία σε όλες τις λίστες Λαγκαρντ και μή , τους ιδιοκτήτες των οφσορ και όλα τα λαμόγια που συνεχίζουν το φαγοπότι και στέλνουν το λογαριασμό στα μόνιμα υποζύγια του προυπολογισμού .
Ολοι μαζί με αυτούς ;;;;;;;; Εχουμε τίποτα κοινό ;;;;;
Να ξεχάσουμε το κόπλπο γκρόσο , τη μεγάλη απάτη να τους δώσουμε άφεση αμαρτιών , να τους ξεπλύνουμε .
ε  ΟΧΙ  εγώ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
και έχω την εντύπωση πως δεν είμαστε λίγοι.

3 σχόλια:

  1. "δεν θα έκαναν άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων , δεν θα έκαναν απολύσεις , θα καταργούσαν τα χαράτσια, θα έκαναν σκληρές διαπραγματεύσεις"
    Μειώσεις συντάξεων αυτών που βγήκαν στη σύνταξη στα 45 τους-όχι μόνο μείωση αλλά κατάργηση.
    Απολύσεις από το δημόσιο - επιβεβλημένες
    Αν τα κάνουν αυτά και συνεχίζουν τα χαράτσια τότε μαζί σου, μέχρι τότε δεν με πείθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε
      εγώ νοιώθω εξαπατημένος
      μειώσεις στις συντάξεις μέχρι και 60% έγιναν ανεξάρτητα από την ηλικία ακόμα και στους ετοιμοθάνατους .
      Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.
      Δεν πολιτεύομαι

      Διαγραφή
  2. Φαντάσου πόσο χεσμένοι είναι!
    Έκλεισαν όλη την χρυσή αυγή στην φυλακή αφού την φίμωσαν την απέκλεισαν και την κατασυκοφάντησαν και πάλι την φοβούνται και θέλουν όλοι μαζί να κατέβουν στις εκλογές.
    Μπράβο ! Εγώ τους προτείνω και όνομα ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΜΑΜΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας