Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ισόβια ο Μελισσανίδης

Στις 10 Απριλίου στο Εφετείο Πειραιά ήταν να γίνει η δίκη της Aegean Oil του Μελισσανίδη για λαθρεμπορία πετρελαίου και πλαστογραφία η δίκη είχε αναβληθεί επτά φορές με υπαιτιότητα του δημοσίου. Η δίκη πήρε πάλιξαναμάτα για όγδοη φορά αναβολή για τις 30 Απριλίου. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου υποσχέθηκε πως στις 30 Απριλίου θα γίνει η δίκη. Βέβαια και την προηγούμενη φορά το ίδιο είχε πει. 
Σήμερα 2 Μαΐου όχι μόνο δεν υπάρχει η απόφαση του Εφετείου Πειραιά αλλά ούτε η είδηση για το τι έγινε τελικά με τη δίκη. Μπορεί να μην συνεδρίασε το Εφετείο Πειραιά συνεδρίασε όμως το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, με βασικό θέμα την ολοκλήρωση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ με σύμβουλο τη Γερμανική  Ντοϋτσε Μπάνκ και με τη  πιο διάφανη διαδικασία .
Από τους δώδεκα ενδιαφερόμενους αποκλείστηκαν οι 11 αφού κανείς δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που έθετε η παρακάτω προκήρυξη 
                   
τις οποίες πληρούσαν μόνο οι εξής ένας και μοναδικός "επενδυτής" .....  ναι σωστά μαντέψατε ο Μελισσανίδης  με τη μία και μοναδική προσφορά               ( μοναδικό τίμημα να επιστρέψει τα κέρδη του οργανισμού τα δύο πρώτα έτη ) 
Ετσι αποφάσισαν ότι αυτή η προσφορά είναι πράγματι μοναδική και συμφέρουσα για το δημόσιο έκριναν δηλαδή ότι τα κέρδη δύο χρόνων είναι πολύ μεγαλύτερα από τα κέρδη 102 χρόνων και επέβαλαν στον Μελισσανίδη ισόβια κερδοφορία αφού ο ΟΠΑΠ είναι μηδενικού ρίσκου πουλάει ελπίδα που έχει μηδενικό κόστος και τελικά είναι ο μόνος που κερδίζει σίγουρα ότι και να γίνει   Δηλαδή ο Μελισσανίδης καταδικάστηκε ισόβια να κερδίζει το ΠΡΟΠΟ , το στοίχημα , το τζόκερ , το Λόττο , το Πρότο, το Προπογκόλ ,το Κίνο , το Σ , το ΕΧΤΡΑ 5, το ΣΟΥΠΕΡ 3 και τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα πσοσθέσει ο υπερτυχερός .
Ποιος είναι ο Μελισσανίδης
Πριν από μήνες το περιοδικό Unfollow δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο ναυτιλιακού πετρελαίου για την Aegean Oil και τα ΕΛΠΕ.  
Την 1η Φεβρουαρίου, άτομο που συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης τηλεφώνησε στα γραφεία του Unfollow –από αριθμό καταχωρημένο στην Aegean Oil- και απείλησε τη ζωή του συντάκτη του άρθρου.
Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Ο συντάκτης του Unfollow κατέθεσε μήνυση.
Στις 5 Φεβρουαρίου, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ασφαλώς και είναι σε γνώση του κ. Σαμαρά ότι ο προσωπικός φίλος του και συνεργάτης του, κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ταυτόχρονα και δικηγόρος του κ. Μελισσανίδη ο οποίος κατηγορείται από τους συντάκτες του περιοδικού UNFOLLOW για απειλητικά τηλεφωνήματα με σκοπό τη φίμωση της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Έως εδώ, τα πράγματα είναι γνωστά. Η υπόθεση όμως φαίνεται πως έχει και συνέχεια. Μήπως μπορεί ο Πρωθυπουργός να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα που γεννιούνται από τη διεκδίκηση του προς ιδιωτικοποίηση κερδοφόρου οργανισμού ΟΠΑΠ από εταιρεία συμφερόντων του κ. Μελισσανίδη και αν είναι νόμιμη και ηθική η διπλή ιδιότητα του κ. Φ. Κρανιδιώτη ως συμβούλου του πρωθυπουργού και ταυτοχρόνως δικηγόρου του κ. Μελισσανίδη; Η υπόθεση μυρίζει διαπλοκή.



2 σχόλια:

  1. Από τους δώδεκα ενδιαφερόμενους αποκλείστηκαν οι 11 αφού κανείς δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που έθετε η παρακάτω προκήρυξη . Εχεις μια εστω γραπτή αποδειξη για οσα λες ;;;; Επισης ο συγκεκριμένος υπαλληλος του ΣΔΟΕ ερευνουσε μονο τον Μελισσανιδη κανεναν αλλο . Ολα αυτά ειναι απλά για γέλια . Αν νομιζετε οτι βοηθατε κανεναν με οσα λετε μαλλον κανετε το αντιθετο βγαζετε λαδι ολους αυτους που και καλα κατηγορειτε . Τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ανώνυμε Σχολιάζεις ένα ενυπόγραφο άρθρο ανανύμως (;;;) και ζητάς αποδείξεις δίκην εσαγγελέα, κανένα πρόβλημα ευχαρίστως να σας τις στείλω αφού μου αφήσετε τη διεύθυνσή σας.
      Τώρα στην ουσία ,αν δεν έχετε διαβάσει το άρθρο αυτό----> http://ionath.blogspot.gr/2013/05/9.html
      φυσικά δεν θα γνωρίζετε τί έγινε τελικά με τη δίκη Μελισσανίδη γιατί απλά (σύμπτωση κατ εσάς ) κανένα ΜΜΕ δεν μετέδωσε την είδηση ( όταν τρώνε δε μιλάνε )ότι μετά από 9 αναβολές (υπαιτιότητα του δημοσίου)αφού επήλθε παραγραφή του αδικήματος της λαθρεμπορίας έγινε απαλλαγή των κατηγορουμένων . Οχι ο ο συγκεκριμένος υπαλληλος του ΣΔΟΕ δεν ερευνουσε μονο τον Μελισσανιδη ερευνούσε κι ' άλλους αλλά κανένας από τους άλλους δεν συνοδεύεται από φουσκωτούς.
      Αν όλα αυτά (9 αναβολές μέχρι τη παραγραφή κλπ ) για σας είναι συμπτώσεις και σας προκαλούν γέλια είστε ειδική περίπτωση . Γιατί στη μεγάλη πλειοψηφία προκαλούν δυστυχία και ργή

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας