Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ενδοοικογενειακός φασιστοκαυγάς στο ακροδεξιό μέτωπο μπορεί να αποβεί προς όφελος του Λαού

Το ακροδεξιό Μαξίμου η κυβέρνηση τρίβει τα χέρια της για το αναπάντεχο λαχείο που της έλαχε. Αρπαξε την ευκαιρία και από κατηγορούμενη έγινε κατήγορος ,από θήραμα με τη πλάτη στο τοίχο μεταμορφώθηκε σε κυνηγό και μάλιστα επικεφαλής ...αντιφασιστικής !!!! εκστρατείας !!!!! και μάλιστα καλεί όλα τα κόμματα να στοιχιστούν από πίσω της !!!!  Ακουσον άκουσον ! Αντιφασίστες ποιοι ; Αυτοί που επέβαλλαν βίαια τον οικονομικό φασισμό.
Οι ορίτζιναλ φασίστες της Χ. Α. απειλούν τους γιαλαντζί αντιφασίστες (που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι ψηφοφόροι της συμμορίας) ότι με ομαδική παραίτηση θα προκαλέσουν επαναληπτικές εκλογές που θα φέρουν τη ΝΔ στη δεύτερη θέση . Ετσι θα έχουμε το παγκόσμιο παράδοξο το δεύτερο κόμμα να έχει πάρει το μπόνους των 50 εδρών και να έχει μία πλαστή κυβερνητική πλειοψηφία στη βουλή .
Το Μαξίμου καμώνεται ότι στη περίπτωση αυτή θα καρπωθεί τους ψηφοφόρους της χ.α. κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ότι η χ.α. οργανωμένα θα κατευθυνθεί προς τους ΑΝΕ.ΕΛ τους οποίους έχει αφήσει στο απυρόβλητο και έξω από τις αστείες μηνύσεις που υπέβαλε στα υπόλοιπα κόμματα.
Βέβαια μπροστά σε αυτό το ...κομφούζιο η κυβέρνηση αναγκαστικά θα συρθεί σε κανονικές πρόωρες εκλογές και θα πιει το πικρό ποτήρι.
Κάτι μου λέει ότι ο ενδοοικογενειακός φασιστοκαυγάς στο ακροδεξιό μέτωπο μπορεί να να γίνει αιτία να απαλλαγούμε και από τους δύο μπορεί δηλαδή να αποβεί προς όφελος του Λαού αρκετά τους έχει πληρώσει ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας