Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Γιατί τέτοια λύσσα εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου;




Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δέχεται ομαδική επίθεση από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ των ολιγαρχών και από τα ληγμένα παπαγαλάκια τους γιατί ανακοίνωσε τη σύσταση ειδικής επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση της αλήθειας σχετικά με τη δημιουργία και τη διόγκωση του δημόσιου χρέους, το λογιστικό έλεγχο του χρέους, η οποία θα ονομάζεται Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.
Προσωπικά, δεν μου κάνει καμία εντύπωση η ανελέητη επίθεση που δέχεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ήξερα πολύ καλά πως αυτός που θα έπαιρνε την πρωτοβουλία να συστήσει επιτροπή λογιστικού ελέγχου του δημοσίου χρέους θα δεχόταν επίθεση από ολόκληρο το υπάρχον σύστημα.
Δεν θέλει και πολύ μυαλό, για να αντιληφθεί κάποιος ποια ονόματα θα αποκαλυφθούν από τη στιγμή που η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους θα προχωρήσει στην έρευνα για το πώς δημιουργήθηκε το ελληνικό δημόσιο χρέος.
Θα είναι τα ονόματα των πολιτικών οικογενειών που λυμαίνονται τη χώρα για δεκαετίες, θα είναι τα ονόματα των ολιγαρχών της ντόπιας Μαφιοκρατίας και θα είναι και τα ονόματα πολλών «μεγαλοδημοσιογράφων».
Όλοι αυτοί δίνουν τώρα ένα λυσσαλέο αγώνα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.
Ξέρουν πως αυτή η επιτροπή μπορεί να είναι το τέλος τους.
Η λάσπη που εξαπολύουν δείχνει πόσο φοβούνται τις αποκαλύψεις αυτής της επιτροπής.

Κάθε δημοκρατικός και ελεύθερος πολίτης έχει χρέος να στηρίξει την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας