Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Από Τάσος Βαγγόπουλος Facebook

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;
===============
Η κυβέρνηση κατά βάθος είναι ικανοποιημένη που έχει μια τέτοια αντιπολίτευση. Μια αντιπολίτευση που θεωρεί ότι αν βγει και καταγγείλει τα μέτρα που πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση έκανε το καθήκον της εις το ακέραιον.
Έτσι η κυβέρνηση << διαρρέει >> τα μέτρα σε πολύ πιο άγρια μορφή από αυτή που έχει σκοπό να εφαρμόσει , έρχεται η αντιπολίτευση ως λαγός και καταγγέλλει προειδοποιεί και ενημερώνει ότι η κυβέρνηση θα κόψει ένα ......χέρι και ένα πόδι από κάθε εργαζόμενο και συνταξιούχο. Αφού το συνειδητοποιήσουν όλοι πέσουν τα ανάλογα ....καντήλια και γίνει η πρώτη εκτόνωση εθίζεται η κοινωνία στην <<λογική >> του ότι "κανείς δεν μπορεί να τα έχει όλα στη ζωή του" και αρχίζει να συμφιλιώνεται με την ιδέα της .....πατερίτσας.
Σε τόσο ώριμες συνθήκες για τη κυβέρνηση αυτά που πριν φάνταζαν αδύνατα και ακατόρθωτα τώρα μοιάζουν εφικτά, εξαγγέλλει ότι μετά από ....σκληρές διαπραγματεύσεις θα κόψει μόνο ....ένα χέρι !!!!
Αμέσως οι επαναστατημένες ηγεσίες. ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ εξαγγέλλουν την καθιερωμένη εθιμοτυπική 24ωρη απεργία την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου. Το ΚΚΕ λέει αυτός είναι ο καπιταλισμός , ο ΣΥΡΙΖΑ λέει εμείς θα .... συγκολλήσουμε το χέρι όταν έρθουμε στην εξουσία ,και μετά τις ΔΥΟ επίσης καθιερωμένες και εθιμοτυπικές πορείες τα μέτρα περνάνε μια χαρά και όλοι είναι ευχαριστημένοι ακόμα και αυτοί που έχασαν το ...χέρι τους αφού διατήρησαν και τα δυο τους πόδια.
Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό το σκηνικό ;
Θα το ξαναδούμε ακόμα μια φορά το Σεπτέμβρη ;;;
ΌΤΑΝ η Βούλτεψη στέλεχος της ΝΔ στυλοβάτης της κυβέρνησης και ένθερμος υποστηρικτής του μνημονίου φοβάται και προειδοποιεί δημοσίως τους δικούς της ότι αν προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας " ο κόσμος θα βγει στους δρόμους με καραμπίνες " ΤΌΤΕ η αντιπολίτευση τι πρέπει να πει και τι πρέπει να κάνει ;
Έχει κόκκινες γραμμές ; Και τι σημαίνουν ;
Θα ξαναδούμε μία από τα ίδια ;;;;
ΥΓ Όταν λέω αντιπολίτευση αναφέρομαι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ .


EΙΣΙΤΗΡΙΟ
Προς πουλημένους πολιτικούς και διανοούμενους του κόλου που η ηθική και η κουλτούρα τους εξαντλείται στο << όλοι πρέπει να πληρώνουν εισιτήριο >>.
Ας προχωρήσουν λίγο παραπέρα την ηθική και τη κουλτούρα τους και ας μάθουν και το ότι << όλοι πρέπει να έχουν για να μπορούν να πληρώνουν >>.
Και τώρα ως καθ' ύλην αρμόδιοι ας μας απάντησουν γιατί πολλοί δεν έχουν ΟΥΤΕ το 1,40 ;;;;;


Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας 

Αν τα κόμματα της αριστεράς ( και φυσικά δεν αναφέρομαι στη ΔΗΜΑΡ) κάνουν καθαρό προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουν να γίνει κανένας πλειστηριασμός ,καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας οργανώνοντας τη λαϊκή άμυνα , ούτε που θα τολμήσει να το ξανασκεφτεί η θρασύδειλη κυβέρνηση. Θα πουν στα ξένα και ντόπια αφεντικά τους < αυτό δεν μπορούμε να το περάσουμε ξεχάστε το >.
Η κάνεις μέτωπο με το Λαό να του σώσεις το σπίτι από τους ξένους εισβολείς και τους ντόπιους συνεργάτες τους ή είσαι ο αριστερός ψάλτης του συστήματος.


902

Αυτός ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει για τον 902 με τα πυρά ένθεν και ένθεν έχει προκαλέσει μεγάλη ικανοποίηση σε όλο το κυβερνητικό μπλοκ και όχι μόνο . Καναλάρχες ,συγκροτήματα τύπου , νταβατζήδες κλπ μεγαλολαμόγια δεν κρύβουν τη χαρά τους που τώρα πλέον ούτε ένας είναι ο εχθρός ούτε αυτός είναι ο καπιταλισμός .


Το ταξίδι

Με γεμάτο καλάθι επιστρέφει ο Σαμαράς!!!! 
Λεπτομέρεια το καλάθι είναι για τους Αμερικάνους.
Χωρίς καμία έκπληξη το ταξίδι όλα έγιναν όπως είχαν προκαθοριστεί
από τους Αμερικάνους βέβαια, πήραν όσα ζήτησαν μόνο για να πουν καλά λόγια 
και φωτογραφίες που δεν στοιχίζουν τίποτα γι´ αυτούς και τα οποία θα προσπαθήσει να τα πουλήσει ο Σαμαράς στους ιθαγενείς.
Όχι να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά ήταν όλα τόσο προβλέψημα ώστε και τα αποτελέσματα του ταξιδιού αλλά και τη....φωτογραφία ( προσέξτε τη) την είχαμε αναρτήσει εδώ
http://ionath.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html
από το Σάββατο 3 Αυγούστου
Η απάντηση των εργατών της ζώνης προς τους Χρυσαυγήτες 

«Χτες, Πέμπτη 8/8/13, το μεσημέρι, την ώρα που έλειπαν οι μεταλλεργάτες, μαζεύτηκαν σαν τους κλέφτες, σε καντίνα στη Ναυπηγοεπισκεαστική Ζώνη Περάματος, καμιά σαρανταριά φασιστοειδή, από τους οποίους πάνω από τριάντα δεν είχαν καμία σχέση με τους εργάτες της Ζώνης.

Ήρθαν εκ του ασφαλούς να βιντεοσκοπηθούν, όπως κάνουν συνήθως, για να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στα αφεντικά τους και να πουλήσουν "τσάμπα μαγκιά" απέναντι στα σωματεία.

Με αυτά που είπαν επιβεβαίωσαν, για άλλη μία φορά, ότι είναι εχθροί των εργατών, "τσιράκια" των εφοπλιστών και των εργολάβων, που μας θέλουν να δουλεύουμε για 30 και 40 ευρώ.

Αναμάσησαν τα ίδια επιχειρήματα με τα οποία μας έχουν γανώσει χρόνια τώρα τα αυτιά οι εφοπλιστές, οι υπουργοί, οι εργολάβοι μέσα από τα κανάλια και τις εφημερίδες τους. Ότι οι εργάτες φταίνε που δεν έχουν δουλειά, ότι οι αγώνες χιλιάδων μεταλλεργατών τόσα χρόνια μέσα από τα σωματεία της Ζώνης διώχνουν τις δουλειές και όχι οι κυβερνήσεις που στέλνουν με τα δικά μας λεφτά να φτιάχνουν οι εφοπλιστές τα καράβια τους στην Κίνα.

Για τα αφεντικά τους δεν είπαν κουβέντα.

Τους δηλώνουμε ότι τσάμπα έφαγαν τον ήλιο αυγουστιάτικα να γυρίσουν την ταινία τους μέσα στη Ζώνη.

Οι εργάτες της Ζώνης γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα σωματεία τους, γι' αυτό και τα εμπιστεύονται. Γνωρίζουν όμως πολύ καλά και αυτούς που αποφάσισαν να ξυπνήσουν πρωί, να αφήσουν τις δουλειές τους (που γίνονται μόνο νύχτα) και να πατήσουν το πόδι τους στη Ζώνη.

Οι εργάτες της Ζώνης έχουν πληρώσει με αίμα και ιδρώτα τα κέρδη των αφεντικών τους. Έχουν δώσει μάχες ενάντια στους προγόνους τους, στους κουκουλοφόρους, στους ταγματασφαλίτες.

Όσο για τα νταηλίκια μέσα από την κάμερα, τους απαντάμε ότι και αυτοί, όπως κι οι άλλοι παλαιότερα, χτύπησαν λάθος πόρτα.

Οι εργάτες της Ζώνης έχουν μάθει τόσα χρόνια το ψωμί τους να το βγάζουν με το αίμα τους στην φωτιά και το σίδερο, είναι ατσαλωμένοι από τη δουλειά τους, και δεν φουσκώνουν με τα "ζαχαρωτά" των γυμναστηρίων.

Καλούμε τους συναδέλφους να είναι σε επαγρύπνηση, να παλέψουν με ό,τι μέσο χρειαστεί, απέναντι στο σύστημα που γεννάει και ταΐζει τα φασιστοειδή και έχει όλους μας στην εξαθλίωση.

Να παλέψουν ενάντια στα αντεργατικά μέτρα για δουλειά, για μέτρα προστασίας των ανέργων, για ανατροπή της εξουσίας των αφεντικών της Χρυσής Αυγής.


Ο ΣωτήρεςΣήμερα γιορτάζουν Παπανδρέου , Παπαδήμος , Σαμαράς !!!!!
τι γιορτή είναι σήμερα;;;; 
Του Σωτήρος αγεωγράφητοι

     Διαθεσιμότητα                                                             
 Αυτός που δεν κινδυνεύει με τίποτα να μπει σε διαθεσιμότητα είναι ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος ναι του ΙΚΑ. Η επιλογή του έγινε αξιοκρατικά ύστερα από προκήρυξη με διαφανή διαδικασία που κράτησε τρεις μήνες.Ανάμεσα σε τρεις χιλιάδες βιογραφικά με πολλά διδακτορικά , μεταπτυχιακά και ξένες γλώσσες μετά από μια βασανιστική και πολύπλοκη επεξεργασία επελέγη το βιογραφικό του Ροβέρτου μπροστά στο οποίο υποκλίθηκαν άπαντες οι συνυποψήφιοί του. Μέτρησε η καλή επίδοσή του στα ....γαλλικά αλλά αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο και τον καθιστούσε μοναδικόν ήταν η εμπειρία στο αντικείμενο !!! Ήταν το πρόσωπο που διαχειρίστηκε τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και άφησε τη τεράστια μαύρη τρύπα για την οποία μαλιοτράβήχτηκαν Βενιζέλος και Παπανδρέου. Ο φάκελος αυτής της υπόθεσης καθώς και ο αντίστοιχος της ΝΔ θα ανοίξουν μαζί με το φάκελο της ...Κύπρου όταν το επιτρέψει το Εθνικό συμφέρον . 
Ένας ακόμα λόγος που δεν κινδυνεύει ο Σπυρόπουλος είναι ότι τα οικονομικά του ΙΚΑ πάνε περίφημα καλύτερα και από του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας