Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Παραλογισμός και Αμερικάνοι




Εδώ ο οΑμερικανός ΥΠΕΞ Τ.Κέρι  με τον Μπασάρ αλ Άσσαντ μετά συζύγων...δίνει σκληρή μάχη για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για τις δημοκρατικές διαδικασίες στη Συρία!!!!!




Εδώ αντάρτες στη Συρία που πρόσκεινται στην Αλ Κάϊντα δηλαδή φονταμενταλιστές ταλιμπανέζοι από αυτούς που περιμένουν στην .......άλλη ζωή να βρούν παρθένες και πιλάφια , με δημοκρατικές διαδικασίες  ρίχνουν στη φωτιά αφού τους περιλούσουν με βενζίνη και καίνε ζωντανούς τους άπιστους που δεν πιστεύουν όπως αυτοί στη μεγαλοσύνη του Θεού - Αλάχ .!!!!!!!
Αυτούς τους αντάρτες της Αλ Κάϊντα θα βοηθήσουν αντικειμενικά με την επέμβασή τους οι Αμερικάνοι, τον υποτιθέμενο μεγαλύτερο εχθρό τους ώστε όταν επικρατήσουν να συνεχίσει  να έχει δουλειά η πολεμική βιομηχανία τους.
Πόσα χρόνια έχει να γίνει επίδειξη των νέων όπλων των μακελάρηδων του κόσμου Αμερικάνων;
Αρκετά και γι΄αυτό δεν έχουν ανάγκη ούτε καν από λογικές δικαιολογίες . 
Το καθεστώς Ασαντ σκότωσε αμάχους γι΄αυτό εμείς θα πάμε να σκοτώσουμε και τους υπόλοιπους με τις παράπλευρες απώλειες χωρίς όμως να ρίξουμε τον Ασαντ !!!!!!
Τι και αν αποδείχτηκαν κατασκευασμένες οι πληροφορίες για τα πυρηνικά του Σαντάμ , το ίδιο σκηνικό αντί για πυρηνικά τώρα η ιεραποστολή τους , σώζει το πλανήτη από τα χημικά. 
Τι κι' αν οι αντάρτες στη Συρία (που ενισχύονται από την επέμβαση όπως στη Λιβύη) πρόσκεινται στην Αλ Κάιντα οι χωροφύλακες του πλανήτη θα μας δείξουν πως με χειρουργική ακρίβεια θα σκοτώσουν αμάχους θα αποτελειώσουν τη καταστροφή της Συρίας και θα δημιουργήσουν νέα κύματα προσφύγων βέβαια έναν Ατλαντικό ωκεανό μακριά από τη χώρα τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας