Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Μπομπολιστάν



Αν κάποιος πολίτης θελήσει να διεκδικήσει χρήματα ως οποιαδήποτε μορφής αποζημίωση από το δημόσιο η οδύσσειά του θα κρατήσει πολλά χρόνια και το πιθανότερο είναι ότι θα εγκαταλείψει τελικά τις προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα.
Το πράγμα αλλάζει αν δεν είσαι ένας οποιοσδήποτε πολίτης που έχει καταφανώς δίκιο , αλλά ένας ....νταβατζής της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας όπως προσδιόρισε τον όρο ο τ. πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην ταβέρνα " Μπαϊρακτάρης " παρουσία πολλών αυτήκοων  μαρτύρων, ήταν τότε που εξήγγειλε την .......επανίδρυση του κράτους .
Ενα παράδειγμα :
Η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου συμφερόντων Μπόμπολα ζήτησε
αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη γιατί άργησε να λειτουργήσει ο ενδιάμεσος επιπρόσθετος σταθμός διοδίων  στο Αιγίνιο Πιερίας. Υπολόγισε η εταιρεία τα αυτοκίνητα που είχαν περάσει στο διάστημα που δεν λειτουργούσε ο σταθμός διοδίων , έκανε το λογαριασμό και ζήτησε να της καταβληθεί το ποσόν των 2.775.881,64 ευρώ ναι παρακαλώ και 64 λεπτά.
Αμέσως συνήλθε το Δ.Σ της Εγνατίας Οδού (κατακαλόκαιρο στις 22 Αυγούστου εν μέσω αδειών και υπερωριακώς ) και αφού μέτρησαν κι ' αυτοί τα αυτοκίνητα που πέρασαν πριν λειτουργήσει ο σταθμός διοδίων αποφάσισαν να δοθεί στην εταιρεία του Μπόμπολα ατάκα και επιτόπου το ποσόν των 2.775.881,64 ευρώ ναι παρακαλώ και 64 λεπτά  !!!!!!
Τι είναι τα 2.775.881,64 ευρώ για τους παχυλά αμειβόμενους μέλη του Δ Σ  της Εγνατίας Οδού ούτε ένα δις δρχ άλλωστε από τα δικά τους τα έδωσαν ;;;.
Κανάλια , Εφημερίδες  , περιοδικά , Καζίνο , εμπόριο όπλων , προμήθειες δημοσίου χωρίς διαγωνισμούς με απ ' ευθείας αναθέσεις δημόσια έργα , δρόμοι , δημόσια περιουσία , λατομεία , μεταλλεία , χρυσάφια  - σκουπίδια όλα στο Μπόμπολα , σε λίγο όλη η Ελλάδα θα υπάρχει για να υπηρετεί και να πληρώνει τον Μπόμπολα και τους λοιπούς νταβατζήδες.
Ε ας δώσει και το όνομά του σε αυτό το Εμιράτο .  Μπομπολιστάν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας