Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Κώδικας του πολιτικού απατεώνα είναι το " νέο" φορολογικό νομοσχέδιο .

Όταν προ ημερών χαρακτήριζα την ορκωμοσία της κυβέρνησης σύσταση εγκληματικής οργάνωσης  αυτό εννοούσα . Αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο και το νομοσχέδιο σκούπα που θα ψηφίσουν τη Δευτέρα είναι πραγματικά εγκλήματα κατά της κοινωνίας 
Η κυβέρνηση μετά από τόσους μήνες μελέτης και επεξεργασίας  κατέθεσε το πολυδιαφημισμένο ως φορολογική μεταρρύθμιση και πολλά υποσχόμενο για την ανάπτυξη νέο φορολογικό νομοσχέδιο με την ονομασία  "Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος" ενώ πιο ακριβής θα ήταν ο τίτλος Κώδικας του πολιτικού απατεώνα της αρπαχτής .

Πρώτον επικοινωνιακά εφαρμόζει το μύθο του Χότζα με το γαϊδαρο τη κατσίκα και το γουρούνι μέσα στο σπίτι .Για όποιον δεν τον ξέρει ο μύθος --> εδώ
Δηλαδή ζητάει από τους οικονομικά εξαθλιωμένους  το.. Χριστό τους  ..τη  Παναγία τους και τους Αγιους πάντες  , δηλαδή απίστευτες και απίθανες φοροεπιβαρύνσεις που ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ψηφιστούν , μόνο και μόνο για να λειτουργήσουν  επικοινωνιακά όπως ο μύθος του Χότζα . Να προδιαθέσουν  τη κοινωνία ακούγοντας το κάκιστο να αποδεχτεί το κακό . Είναι σίγουρο ότι τα περισσότερα από αυτά θα αρχίσει να τα μαζεύει ως τη ψήφιση του νομοσχεδίου   αφού σκοπός τους είναι να περάσουν τα υπόλοιπα  μέτρα. όχι λιγότερο αντιλαϊκά βέβαια
Αυτός ο επικοινωνιακός χειρισμός  σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα  που μάλιστα είχε πολυδιαφημίσει  η κυβέρνηση δείχνει καθαρά τη κουτοπονηριά και το πνεύμα του πολιτικού απατεώνα που διακατέχει της συμμορία που μας κυβερνά.
Επί της ουσίας το νομοσχέδιο (μια κακή μετάφραση) όχι μόνο δε συνιστά φορολογική μεταρρύθμιση αντίθετα συνεχίζει την αναδιανομή εισοδήματος από τα χαμηλά και μεσαία στρώματα προς τα υψηλά και φανερώνει τη φοροληστρική βουλιμία της συμμορίας .
Τριπλασιάζει το φόρο σε εισοδήματα της τάξης των 12.000 ευρώ δηλαδή 1000 ευρώ το μήνα και αντίθετα διατηρεί και επεκτείνει τις φοροαπαλλαγές σε οφσορ εταιρείες και για εισοδήματα 120.000 ευρώ και άνω (από ενοίκια, μετοχές, ομόλογα)  .
Με παγκόσμια πρωτοτυπία επιβάλλει φόρο σε μηδενικό εισόδημα. Δηλαδή άνεργος και άστεγος πρέπει να εξασφαλίσει χρήματα όχι για την διατροφή του αλλά για την εφορία !!!!
 Τα μόνα νέα στοιχεία που εισάγει είναι «οι νέες δοκιμασίες με νέα δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη για τους μη έχοντες (μισθωτούς, συνταξιούχους, άνεργους μικροεπαγγελματίες, κλπ  που είναι τα μόνιμα "φορολογικά υποζύγια" - πειραματόζωα) και νέα περιθώρια φορολογικής ασυλίας για τους "έχοντες και κατέχοντες"», τονίζουν οι εφοριακοί σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΔΟΥ .
Αν αυτή η συμμορία κυβερνούσε την Αίγυπτο θα την είχαν στείλει στο διάολο , εδώ οι μιντιάδες τη φέρνουν πρώτη στις δημοσκοπίσεις .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας