Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Εδώ Κομισιόν. Εδώ Κομισιόν. Σας μιλά το μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Οι απολύσεις αργούν ,η υπομονή των εταίρων μας εξαντλείται

Κανένας άλλος Ευρωπαίος Επίτροπος δεν έχει βλάψει ,μποϋκοτάρει ,προβοκάρει τη χώρα του όσο η Ελληνίδα Επίτροπος Μαρία Δαμανάκη.

 Ολοι οι άλλοι επίτροποι είναι πιο Φιλέλληνες . Παίζοντας το παιχνίδι των δανειστών στη χειρότερη εκδοχή του πρωτοστατεί στους εκβιασμούς και στις απειλές κατά της πατρίδας της. Με πρόστυχο και προβοκατόρικο τρόπο διέρρεε πληροφορίες δήθεν εκ των έσω του τύπου << η υπομονή των εταίρων μας έχει εξαντληθεί είναι αποφασισμένοι να ...να....να...>>.
Τελευταία ξαναχτύπησε μας αποκάλυψε ότι στη Κομισιόν δηλ.αυτή και οι όμοιοί της πιστεύουν ότι στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν πόσοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και επίσης πόσο εκνευρισμένη είναι αυτή και οι άλλες εταίρες που αργούν οι απολύσεις. Οπαδός και κήρυκας του μύθου  περί δήθεν τεράστιου δημόσιου τομέα με 1,5 εκατομμύριο δημ. υπάλληλους  καμώνεται ότι αγνοεί ότι σύμφωνα με την τελευταία ηλεκτρονική απογραφή δεν ξεπερνούν τις 662000. Σε αυτούς τους 662000 μάλιστα συμπεριλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί ,οι υγειονομικοί και οι κληρικοί γεγονός που δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης.
Με αυτή την απογραφή αποδείχθηκε ότι ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα είναι κάτω από το μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Έθαψαν την απογραφή και συνεχίζουν ακάθεκτοι .
Μαρία Δαμανάκη:  Πού ‘σουνα νιότη που ‘λεγες, πως θα γινόμουν άλλος…( Κώστας Βάρναλης)
Τώρα :
Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της.    ( Λαϊκή παροιμία )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας