Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Το μόναδικό κριτήριο επιλογής των υπουργών ήταν : ο χωρίς αναστολές ο πιο πρόθυμος να εφαρμόσει οποιοδήποτε μέτρο εναντίον του Λαού .




Φρίκη
====
Μου προκαλεί φρίκη το γεγονός ότι οι σφαγές που έχουν προγραμματίσει στα δύο αυτά υπουργεία  είναι τέτοιας έκτασης ώστε για να τις περάσουν τους είναι απαραίτητοι δύο μωροφιλόδοξοι ψυχικά διαταραγμένοι πολιτικοί αδίστακτοι ταλιμπάν δεδηλωμένοι εχθροί του δημόσιου τομέα.
Στο υπουργείο υγείας με τη συνεχή περικοπή των δαπανών έχουν σκοπό να κλείσουν νοσοκομεία κέντρα υγείας ,να καταργήσουν και άλλες παροχές από τους ασφαλισμένους , εξετάσεις σε διαγνωστικά κέντρα κλπ έτσι που το υπουργείο θα είναι κατ ' επίφαση υγείας θα είναι πρώην υγείας .
Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι αυτό που θα εκτελέσει κυριολεκτικά τον κατασυκοφαντημένο δημόσιο τομέα  και θα γίνει απλώς το υπουργείο των απολύσεων .

2 σχόλια:

  1. Το υπουργείο "διοικητικής μεταρρύθμισης κλπ" Θα γίνει υπουργειο e-απολύσεων. Θα στην στλέλνουν με e-mail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μολις εμαθε ποσους πρεπει να απολυσει γουρλωσε τα ματια του απο την ηδονη, δεν πιστευε στα ματια του για το αναπαντεχο δωρο που του εδωσε ο τρισμεγιστος προθυπουργος και προτεργατης που εριξε τον Μπαμπα του. Τωρα θα εκδηκηθει ολο τον κοσμο αναδρομικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας