Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Μικρές αλλά Νίκες του Λαού

Εκανε πίσω τελικά η κυβέρνηση.

Δεν μπόρεσε τελικά η κυβέρνηση να παραδώσει τις δημόσιες συχνότητες ψηφιακής τηλεόρασης στους 6 νταβατζήδες της Degea όπως τους είχε υποσχεθεί και όπως είχε προγραμματίσει να κάνει το "διαγωνισμό" στις 30 Ιουνίου με καταργημένη την ΕΡΤ ώστε να μη μπορεί να συμμετέχει.
Το σχέδιο προέβλεπε ότι οι νταβατζήδες που νέμονται παράνομα τις συχνότητες χωρίς να πληρώνουν μία θα γίνονταν κάτοχοι όλου του φάσματος και ως μοναδικός εθνικός πάροχος πλέον θα ανάγκαζαν το δημόσιο να τους πληρώνει για να κάνει χρήση στις δικές του συχνότητες.
Μετά τη δημόσια κατακραυγή του κόσμου της καταγγελίες της αντιπολίτευσης στη βουλή και με το φόβο του εισαγγελέα η κυβέρνηση αναγκάστηκε τελικά να κάνει πίσω και να ακυρώσει το στημένο διαγωνισμό.
Οταν λέμε αντιπολίτευσης δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση τη χρυσή αυγή γιατί  στο ζήτημα της ΕΡΤ αλλά και σε ότι έχει να κάνει με παροχές προς νταβατζήδες εφοπλιστές βιομήχανους όχι μόνο είναι συμπολίτευση αλλά είναι κυβερνητικότερη της κυβέρνησης. Άλλωστε όταν εμφανίζεται ο Λαός όπως στη περίπτωση της ΕΡΤ το φίδι μπαίνει στη τρύπα του .
Αν ο Λαός δεν αντισταθεί δεν μπει εμπόδιο στη προσπάθεια να παραδοθεί η χώρα κατά γη αέρα και θάλασσα σε μια δράκα τρωκτικών που τη λυμαίνονται  χρόνια σε λίγο  δεν θα έχουμε πρόσβαση ούτε στο νερό ούτε στην ενέργεια ούτε στον ορυκτό πλούτο ούτε στον αέρα ούτε στη θάλασσα ούτε στους δρόμους. 
Οι Εθνικοί νταβατζήδες θα μας πουλάνε το νερό από τα ποτάμια μας με το ποτήρι , το ρεύμα από τις ενεργειακές μας πηγές  ( ήλιο ,αέρα , νερό , λιγνίτη ) με το Watt ( παλιό κερί ) τα διόδια θα μας στοιχίζουν περισσότερο από τη βενζίνη , στους δρόμους που για τη κατασκευή τους έχουμε πληρώσει εμείς  7 φορές παραπάνω , και θα μας χρεώνουν τα σκουπίδια με το κιλό .
Οπως λοιπόν σε αυτή τη περίπτωση όπως και στη Κερατέα και στη Χαλκιδική ο Λαός μαζί μπορεί.
Μικρές αλλά Νίκες του Λαού



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας