Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Φαίνεται ότι δεν τα υπολόγισε σωστά ο Σαμαράς ακόμα και αν έχει επιλέξει τις πρόωρες εκλογές..





Και η  χειμερία νάρκη του Λαού κάποτε τελειώνει .
Αυτός φαίνεται να είναι και ο μοιραίος παράγοντας που δεν υπολόγισε σωστά ο Σαμαράς .
Με το «success story» στην οικονομία να έχει ξεφουσκώσει προ πολλού μετά το  φιάσκο της πώλησης της ΔΕΠΑ στους Ρώσους επικράτησε η λογική του " αν θες να σκεπάσεις ένα θέμα, δημιούργησε το επόμενο ".
 Ετσι πίστεψε ότι το «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι» που λέει η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, προσφέρεται για να δημιουργήσει μια σύγκρουση από την οποία θα βγεί κερδισμένος αφού  η ΕΡΤ ως μία από τις κατασυκοφαντημένες ΔΕΚΟ δεν μπορεί να γίνει  (όπως έγινε ) αντικείμενο υπεράσπισης , από το Λαό ,  κόμματα , την Τοπική Αυτοδιοίκηση , οργανώσεις ,φορείς ,της χώρας και της ομογένειας σε όλο το κόσμο. Ακόμα δεν υπολόγισε ότι τα 2 κόμματα της συγκυβέρνησης θα εξαναγκαστούν από τη μαζική Λαϊκή αντίδραση να επανεξετάσουν τη συνολική στάση τους απέναντί του.
Οι τεράστιες συγκεντρώσεις και πορείες όπως η σημερινή έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας δεν γίνονται μόνο για την υπεράσπιση της δημόσιας τηλεόρασης , αλλά κυρίως για την προάσπιση της δημοκρατίας . 

Το αποφασίζομε και διατάσσουμε είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι , είναι αυτό που φαίνεται να ξυπνάει την .....αρκούδα από τη χημερία νάρκη και μπορεί να βγάλει στο δρόμο όσο κόσμο δεν έβγαλαν οι περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις
 Οι εκδηλώσεις πλέον  έχουν το χαρακτήρα της συνολικής καταδίκης  της συγκυβέρνησης , της μνημονιακής πολιτικής και ειδικότερα της ΝΔ και της ακροδεξιάς νοοτροπίας διακυβέρνηση του Σαμαρά και θα αναγκάσουν την αντιπολίτευση σε πορεία μετωπικής  σύγκρουσης..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας