Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ένας χρόνος στην εξουσία ανέδειξε τον Αντώνη Σαμαρά ως τον μεγαλύτερο απατεώνα ακροδεξιό ψεύτη πολιτικό που πέρασε από τη πρωθυπουργία της χώρας.



Ακούστε τον προεκλογικό Σαμαρα σε τρία ολιγόλεπτα χαρακτηριστικά βίντεο









Κανένας άλλος Ελληνας  πρωθυπουργός στην Ελλάδα -        (συμπεριλαμβανομένων του χαζοχαρούμενου Παπανδρέου και του αδίστακτου Μητσοτάκη  ) -   μέσα στο πρώτο μήνα της πρωθυπουργίας του όχι μόνο αθέτησε αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά για να υφαρπάξει τη ψήφο του Λαού αλλά αδίστακτα έπραξε ακριβώς τα αντίθετα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τον προκάτοχό του.

Κατηγορούσε τη δοσίλογη κυβέρνηση του Πασοκ ότι φούσκωσε τεχνητά το έλλειμμα δεν διαπραγματεύτηκε το μνημόνιο και παρέδωσε τη χώρα αμαχητί στους δανειστές
Από τις διακηρύξεις  σε όλους τους τόνους ότι “ δεν πρόκειται να συναινέσω στο λάθος  , το φάρμακο σκοτώνει τον ασθενή ”  θα διαπραγματευτεί και θα πείσει τους δανειστές και η  πρώτη ενέργεια της κυβέρνησής του θα ήταν “ μία και μόνη εξεταστική για την οικονομία για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι ”  έφτασε  να ζητήσει ταπεινά   συγνώμη  από τη Μέρκελ για τη προεκλογική του αντιμνημονιακή στάση εξευτελίζοντας τη χώρα με εκείνο το θλιβερό  “ουδείς αναμάρτητος ”  να εφαρμόσει το λάθος κατά δήλωσή του “ και με το παραπάνω ” και να χορηγήσει    το φάρμακο που σκοτώνει σε τεράστιες ποσότητες σύμφωνα με το δόγμα “ Σοκ και Δέος ” . Ικανοποίησε χωρίς αντίλογο ακόμα και τις πιο παράλογες και εθνοκτόνες  αξιώσεις τις τρόικας πολλές από τις οποίες ( κατά ομολογία του Βενιζέλου) ήταν  απαιτήσεις των βιομηχάνων.
Αντί για τη εξεταστική για την οικονομία  αθώωσε  Παπανδρέου Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο για την οικονομία και το μνημόνιο και παρέπεμψε μόνο τον πολιτικά ξοφλημένο Παπακωνσταντίνου για τη Λίστα Λαγκάρντ αφήνοντας απ' έξω Παπανδρέου και Βενιζέλο ομολογώντας ότι διαφορετικά θα έπεφτε η κυβέρνηση..
Από το Ζάππειο 1, 2, 3 ,  με τα εναλλακτικά ισοδύναμα ( 2011, Ζάππειο 1,  Αντώνης Σαμαράς  Στρατηγική ελπίδας για έξοδο από τη κρίση “ τι θα κάναμε εμείς για την έξοδο από τη κρίση”) που θα σταματούσαν  την ύφεση  θα μείωναν το χρέος στο 120%  θα μηδένιζε το έλλειμμα και θα σταματούσε την άνοδο της ανεργίας Σήμερα ένα χρόνο μετά έκτη χρονιά συνεχούς ύφεσης  η συνολική ύφεση είναι 30% το χρέος είναι 175% ( τωρινή εκτίμηση κομισιόν ) η επίσημη ανεργία
 στο 28% η ανεπίσημη άγνωστη αλλά πολύ υψηλότερη και στους νέους πάνω από 65%  , τα λουκέτα και οι αυτοκτονίες σε πρωτοφανή ρεκόρ.
Ορκιζόταν προεκλογικά ότι όχι μόνο δεν θα μειώσει άλλο μισθούς και συντάξεις γιατί αυτό τροφοδοτεί το σπιράλ της ύφεσης αλλά αντίθετα  θα αποκαταστήσει τις αδικίες που έγιναν στους συνταξιούχους  και τους αναγκαίους πόρους  θα εξασφάλιζε  από τη φοροδιαφυγή  .
Αντί γι΄αυτά δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ από τη φοροδιαφυγή από τους έχοντες και φοροδιαφεύγοντες ούτε από τη λίστα Λαγκάρντ ούτε από άλλες 4 λίστες που κρύβουν καλά στα συρτάρια τους γιατί δεν περιέχουν ούτε εργαζόμενους ούτε συνταξιούχους αλλά νταβατζήδες ,λαμόγια και πολιτικούς των δύο κομμάτων και προστατεόμενούς.  .
Αντίθετα τα πήρε και αυτός μόνο από μισθωτούς και συνταξιούχους έκανε τις μεγαλύτερες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις που τέτοιες δεν έχουν γίνει σε καμία χώρα του κόσμου εκ καιρώ ειρήνης, με αντισυνταγματικές νομοθετικές παρεμβάσεις ουσιαστικά κατάργησε ακόμα και αυτόν τον χαμηλό βασικό μισθό το ωράριο τις αποζημιώσεις για απολύσεις και παρέδωσε τους εργαζόμενους βορρά  στις  ορέξεις των βιομηχάνων.
Πέρα από τα παραπάνω για τα οποία θα μπορούσαν να γραφτούν πολλές σελίδες την αντισυνταγματική λειτουργία της κυβέρνησης δείχνουν οι 19 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ένα ρεκόρ που συγκρίνεται μόνο με την εφταετία των συνταγματαρχών.
Ο Παραπάνω απολογισμός είναι και των τριών εταίρων δηλαδή και του Πασοκ αλλά και της ΔΗΜΑΡ που προεκλογικά ορκιζόταν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μετέχει σε κυβέρνηση ΝΔ – Πασοκ ως ο νέος Καρατζαφέρης της.


1 σχόλιο:

  1. (συμπεριλαμβανομένων του χαζοχαρούμενου Παπανδρέου και του αδίστακτου Μητσοτάκη )
    Νομιζα οτι μπηκα σε κανενα Μλογκ ανεξαρτητο που ενδιαφερεται μονο για την αληθεια και την ανικειμενικοτητα. Ετσι λοιπον για τον Παπανδρεου!! Ψευτης απατεωνας και χαζοχαρουμενος που τον εξισωνεις με αυτους που αναφερεις. Δικαιωμα σου οπως δικαιωμα μου να μην περιμενω ουτε την απαντηση σου ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΕ δημοσιογραφε. Δεν ειχα επισκεφτει αυτο μπλογκ αλλα τωρα καταλαβα οτι μαλλον μμηκα στην φωλια του Κουκου-Συριζοταλιμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας