Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Αθλια κομπίνα σε βάρος των ανέργων

 


Μήπως το δει και ευαισθητοποιηθεί κάποιος :  
-------------------------------------------------------
υπουργός  , δικαιοσύνης ή μη , εισαγγελέας ,
------------------------------------------------------- 
οικονομικός ή μη , ΣΔΟΕ , με εντολή ελέγχου ή μη
ο Γερμανικός ΟΤΕ αποκλείεται γιατί παίρνει τη μερίδα του λέοντος από αυτή την άθλια κομπίνα.
 Με τις στρατιές ανέργων που δημιούργησαν οι σωτήρες και τις προσέφεραν προς εκμετάλλευση στα αφεντικά τους, ξέραμε ότι η εκμετάλλευση
αρχίζει μετά την πρόσληψη , για όλες τις δουλειές , χωρίς ωράριο , χωρίς υπερωρίες , χωρίς ασφάλιση , με εξευτελιστικές αμοιβές , μέχρι να γίνει δεκτή η πρόταση του υπόδικου Δούκα για εργασία χωρίς καμία αμοιβή και αν αρνηθούν φυσικά .....επιστράτευση.

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο των Ελλήνων αφεντικών ανακάλυψε ότι στη χώρα της ατιμωρησίας μπορεί να εκμεταλλεύεται τους άνεργους και χωρίς να τους προσλάβει!!!!

Η αγγελία δόλωμα που διαβάσατε ΖΗΤΗΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, είναι τηλεφωνικό ιντερβιού που θα στοιχίσει στον ενδιαφερόμενο τελικά μέχρι και 2 ευρώ ανά λεπτό με τέλη κινητής τηλεφωνίας ΦΠΑ κλπ !!!

Οσο πιο μεγάλο βιογραφικό τόσο πιο πολύ θα του στοιχίσει. Την πατέντα βέβαια την πήρε από τα άγια κανάλια που με τις καθημερινές κάθε μορφής λοταρίες τους κατακλέβουν τους τηλεθεατές συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ και χαρίζουν ...καφετιέρες.
Σας παρακαλώ κοινοποιήστε το μήπως ευαισθητοποιηθεί κάποιος , Υπουργός , εισαγγελέας οικονομικός ή μη , το ΣΔΟΕ , ο Γερμανικός ΟΤΕ αποκλείεται γιατί παίρνει τη μερίδα του λέοντος από αυτή τη κομπίνα , όποιος τέλος πάντων μπορεί να βάλει τέλος σε αυτή την άθλια κομπίνα της αγγελίας και των καναλιών φυσικά.
Ευχαριστώ




1 σχόλιο:

  1. γιατι ποινικοποιηται την επιχειρηματικότητα ?
    η κριση γεννα ευκαιριες
    με τιμη
    δοσιλογλου μαυραγοριτιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας