Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ


 Στη φωτογραφία ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς εκπρόσωπος του Ελληνικού δημοσίου με τον Δ. Μελισσανίδη εκπρόσωπο και ιδιοκτήτη της εταιρείας Aegean Oil καταστρώνουν τα σχέδια για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας του πετρελαίου.                                                          Στο πρώτο μέτρο  που κατέληξαν ήταν η εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με την τιμή του πετρελαίου κίνησης. Το μέτρο αυτό έκοψε τα πόδια στους λαθρέμπορους αφού διπλασιάστηκε αμέσως το κέρδος τους ανά λίτρο λαθραίου πετρελαίου .                                 Δεύτερο μέτρο η κατά προτεραιότητα εκδίκαση των υποθέσεων λαθρεμπορίου που εκκρεμούν στη δικαιοσύνη.

 Σήμερα 12/02/2013  ήταν να γίνει η δίκη της Aegean Oil του Δ. Μελισσανίδη που βλέπεται στη φωτογραφία για λαθρεμπορία και πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος. Δηλαδή μερικά δις Ευρώ σε βάρος του δημοσίου.
Η δίκη έχει αναβληθεί τέσσερις φορές, γιατί και τις τέσσερις φορές   απουσίαζε ο συνήγορος του Δημοσίου δηλαδή του κ. Σαμαρά.
 ΝΑΙ σωστά μαντέψατε η δίκη αναβλήθηκε και σήμερα για 5η φορά και πάει για παραγραφή.. 
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης κολλητός του κ. Σαμαρά και σύμβουλός του είναι σύμβουλος  και δικηγόρος του κατηγορουμένου Μελισσανίδη
Τι άλλο πια να κάνει ο πρωθυπουργός !!!!!! Μέχρι και τον κολλητό του το δικηγόρο και νομικό του σύμβουλο του διέθεσε !!!!!
Σήμερα 14/05/2013 η δίκη δεν έχει γίνει ακόμα αφού έχει αναβληθεί 8 ναι οκτώ φορές
Αυτή η συμμορία μας κυβερνάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας