Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή των εφοπλιστών προς το Βενιζέλο έβαλε την ταφόπλακα στη συμφωνία για τη φορολογία των καταθέσεων στην Ελβετία !!

Αγγλία Γαλλία Γερμανία προχώρησαν σε συμφωνία με τη κυβέρνηση της Ελβετίας και φορολογούν τις καταθέσεις  όλων των πολιτών τους στις τράπεζες της  Ελβετίας. Στην Ελλάδα είχε αναλάβει ο Βενιζέλος εδώ και δύο χρόνια να κάνει ανάλογη συμφωνία. Αποτέλεσμα μηδέν. Πέρα από τους προφανείς λόγους που καταλαβαίνει ο καθένας γιατί δεν προχώρησε η συμφωνία , (αν αφορούσε φορολογία εργαζομένων και συνταξιούχων ο Βενιζέλος θα την διεκπεραίωνε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ) αφορούσε κυρίως μαύρο  αλλά και  ... άσπρο χρήμα των Ελλήνων υπερπατριωτών , λαμόγιων,  ημιλαμόγιων πολιτικών νταβατζήδων εφοπλιστών και  άλλων πατριωτών. Ο Βενιζέλος λέει διάφορες δικαιολογίες προς αφελείς γιατί την έθαψε και αυτή όπως τη λίστα της  Λαγκάρντ .Η παρακάτω επιστολή αποδεικνύει ότι την ταφόπλακα την έβαλε  η εντολή των εφοπλιστών προς των Βενιζέλο φυσικά ..... και τα σκυλιά δεμένα .      
Τι λένε οι εφοπλιστές στο Βενιζέλο κάτω τα χέρια απο τους λογαριασμούς μας στην Ελβετία !  αλλά και στην Ελλάδα παρακαλώ !!!!!!!    
Και ο Βενιζέλος τι τους απάντησε ;
Εκ του αποτελέσματος συμπεραίνεται ότι :
Αστραψε και βρόντηξε όπως στο Μέγκα και τους είπε  ΜΑΛΙΣΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας