Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Είναι πολιτική η δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου ;


Να θυμηθούμε  : 
 ΝΔ << Πολιτική η δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου στελέχους της ΝΔ και προσωπικού φίλου του Κ. Μητσοτάκη ; >>  Να δούμε πόσο πολιτική μπορεί να είναι η δολοφονία σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ήρθαν στο φως. 

Αριστείδης Φλώρος είναι ο απατεώνας  (και ηθικός αυτουργός δολοφονίας ) που είχε αναλάβει την .....απελευθέρωση της ενέργειας στη Ελλάδα. Εστησε την εταιρεία Energa εισέπραξε 245 εκατ. ευρώ (από τους καταναλωτές που απέσπασε από τη ΔΕΗ) που περιείχαν χαράτσι δημ. τέλη φόρους και αξία ρεύματος και τη κοπάνισε. Καταδικάζεται σε κάθειρξη 21 ετών . Ο φλώρος με δικηγόρους  τον  Βορίδη και τον Μπαλτάκο ( ναι τον γνωστό κολλητό του Σαμαρά ) απαιτεί εξωδικαστικό συμβιβασμό τον οποίο αρνείται το δημόσιο (έχει πέσει η κυβέρνηση των ΣαμαροΒενιζέλων ) με εκπρόσωπο τον δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο . Γίνεται απόπειρα δολοφονίας του Αντωνόπουλου συλλαμβάνονται οι δύο Αλβανοί εκτελεστές συμβολαίου θανάτου και ομολογούν ότι ενεργούσαν κατ΄εντολή του Αριστείδη Φλώρου !!!
Εδώ την υπεράσπιση του Φλώρου αναλαμβάνει ο δικηγόρος Ζαφειρόπουλος .
Οι δύο δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου Αλβανικής καταγωγής είναι ΟΙ  ΙΔΙΟΙ  που προσπάθησαν να εκτελέσουν και τον δικηγόρο Αντωνόπουλο με εντολή του Α. Φλώρου εντολέα του Ζαφειρόπουλου για λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί .

Είναι πολιτική δολοφονία ;;;;   Ναι είναι ! 

Με την έννοια ότι αν δεν είχε πέσει η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί γιατί θα είχε γίνει ένας εξωδικαστικός συμβιβασμός τύπου ΖΗΜΕΝΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας