Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Η θλιβερή πέμπτη φάλαγγα στη χώρα μας



Εν όψει των σκληρών διαπραγματεύσεων της χώρας μας με τους Ευρωπαίους και ειδικότερα με την Γερμανία οι σκληροπυρηνικοί μνημονιακοί νεοδημοκράτες κάνουν αβάντα στο Βερολίνο.

Μία ημέρα πριν από την καθοριστικής σημασίας συνάντηση που θα έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στις βρυξέλες η ομάδα Σαμαρά μέσα από το «το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, το Hanns Seidel Stiftung και το Wilfried Martens Centre for European Studies διοργανώνουν στις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης 3 Φεβρουαρίου 2015, στο Goethe Institute, στις Βρυξέλλες εκδήλωση με θέμα «Η Ελλάδα μετά τις εκλογές»». Τις εναρκτήριες εισηγήσεις θα κάνουν ο επικεφαλής του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς και ο Ευρωβουλευτής – Αντιπρόεδρος του Hanns Seidel Stiftung κ. Markus Ferber. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή των Ευρωβουλευτών Μαρίας Σπυράκη και Γιώργου Κύρτσου .
Αναμένεται να διατυπωθούν οι γνωστές θέσεις των Γερμανών ότι η Ελλάδα πρέπει να σεβαστεί τις συμφωνίες και τις υποχρεώσεις της , ότι το κράτος έχει συνέχεια , και το γνωστό ρεφρέν της ΝΔ ότι δεν πρέπει να μπει σε κίνδυνο η παραμονή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ !!!!.

Για του λόγου το αληθές δύο μέρες μετά την ανάρτησή μας ήρθε η επιβεβαίωση από την ανακοίνωση του ΕΛΚ δια χειρός Λαζαρίδη το μέτωπο Σαμαρά Βενιζέλου Θεοδωράκη ΜΜΕ και τέλος από τον στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ


Είναι πράγματι θλιβερό μέχρι που μπορεί να φτάσει η δουλοπρέπεια, μικροκομματική σκοπιμότητα και η  κομματική εμπάθεια. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας