Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί κατεβήκαμε και θα συνεχίσουμε να κατεβαίνουμε στις πλατείες



Για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση αυθόρμητα χωρίς κομματική πρόσκληση ο λαός κατέβηκε στο σύνταγμα και στις πλατείες των μεγάλων πόλεων για να στηρίξει τις θέσεις της κυβέρνησης !!!!!
Αυτό έγινε γιατί για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να τηρήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις υψώνει το ανάστημά της και αντιστέκεται στον ορυμαγδό πιέσεων που της ζητούν να ξεχάσει για ποιο λόγο εκλέχτηκε και να συναινέσει στην παραπέρα φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού.
Κατεβήκαμε στις πλατείες για να στηρίξουμε την κυβέρνηση να αντέξει στις πιέσεις στους εκβιασμούς και στα τελεσίγραφα που θέλουν να καταργήσουν την λαϊκή κυριαρχία στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία.
Κατεβήκαμε στις πλατείες για να πούμε στοπ στην πολιτική που οδήγησε στη φτώχεια 4 εκατομμύρια Ελληνες ενώ αυξήθηκε ο αριθμός  των  δυσεκατομμυριούχων πολυεκατομμυριούχων και εκατομμυριούχων στη χώρα μας 
Κατεβήκαμε στις πλατείες γιατί ενώ όλες οι χώρες έχουν χρέος καμία δεν υπέστη την ανθρωπιστική καταστροφή που επεβλήθη στη χώρα μας.
Κατεβήκαμε στις πλατείες για να πούμε ότι δεν θέλουμε άλλη τέτοιου είδους σωτηρία, δεν θέλουμε άλλο τέτοιο φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή.
Κατεβήκαμε στις πλατείες για να πούμε στους " εταίρους "  μας ότι πίσω από τις στατιστικές και τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι.
Κατεβήκαμε στις πλατείες γιατί ο Γερμανός ο Ευρωπαίος ανειδίκευτος εργαζόμενος με μία ώρα εργασίας αγοράζει 10 κιλά φρέσκο γάλα ενώ ο αντίστοιχος Ελληνας συνάδελφός του μετά βίας αγοράζει ένα κιλό τα υπόλοιπα 9 πάνε στα καρτέλ και αυτό δεν συμβαίνει μόνο με το γάλα.
Κατεβήκαμε στις πλατείες και θα ξανακατέβουμε γιατί η διαπραγματευτική δύναμη της κυβέρνησης απέναντι στους έξω και στους μέσα για να υλοποιήσει την εντολή που έλαβε, είναι ανάλογη με την συνεχή και έμπρακτη στήριξη του λαού .
Κατεβήκαμε στις πλατείες και θα ξανακατέβουμε γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι το καθήκον μας η υποχρέωσή μας δεν τελειώνει στην κάλπη αντίθετα αρχίζει μετά το άνοιγμα της κάλπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας