Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Μαλλιά κουβάρια η δεξιοακροδεξιά πολυκατοικία

Το ηχητικό που έβγαλε τώρα η χρυσή αυγή με την φωνή του Σαμαρά (που δεν έχει διαψευστεί ) είναι αυτό που απειλούσε ο Κασιδιάρης να δώσει  μετά το βίντεο του Μπαλτάκου και τον απείλησαν ότι αν το βγάλει θα τον συλλάβουν  Τι λέει και σε ποιον ;

Ακούγεται η φωνή του Σαμαρά να λέει (πιθανότατα στον Μπαλτάκο) << Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει >>.
Οτι αυτή η έκφραση είναι προσφιλής στον Σαμαρά φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο (δυναμώστε λίγο την φωνή )

Ο παναθηναικάκιας αναφέρθηκε και από τον Μπαλτάκο στο βίντεο που συνομιλούσε με τον Κασιδιάρης και σύμφωνα με ομολογία του ιδίου είναι  ο  Εποπτεύων εισαγγελέας στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος,.

Γιατί τώρα ; .Το βίντεο ήταν ένα από τα ατού της χρυσής αυγής με το οποίο εκβίαζε  όλους αυτούς τους μήνες και παζάρευε  με την κυβέρνηση Σαμαρά και το κράτος την αποφυλάκιση του αρχηγού και των ηγετικών στελεχών της και την παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος τους, με αντάλλαγμα να την πληρώσουν κάποια κατώτερα μέλη (πχ. Νίκαια, κλπ). Με την  απότομη επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων και την ουσιαστική κατάρρευση της κυβέρνησης Σαμαρά δεν της είναι χρήσιμο ούτε το βίντεο ούτε ο Σαμαράς που τελειώνει . Ετσι τό έδωσε τώρα πριν της είναι άχρηστο τελείως .
Πως έγινε η υποκλοπή και πως περιήλθε στα χέρια της Χ.Α. το εξηγεί η παρακάτω είδηση τις
<< Ο διευθυντής της Γ' Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ Δήμος Κούζηλος, που ήταν αρμόδιος για τις παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών και είχε στην ευθύνη του το περιβόητο «βαλιτσάκι» με τον υπερκοριό, υποχρεώθηκε αιφνιδιαστικά σε παραίτηση την Παρασκευή 27/09/2013 ο Δήμος Κούζηλος είναι συγγενής με τον βουλευτή της Α' Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Νίκο Κούζηλο,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας