Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Εδώ είναι ο κουμπαράς

Οταν ξέσπασε ο θόρυβος για τον κουμπαρά είχαμε γράψει ΕΔΩ με τον τίτλο " μας δουλεύουν" ότι   << Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστεί η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.>>
Και τονίζαμε ότι" φυσικά και δεν έχει τελεστεί η πράξη της δωροδοκίας , κανείς δεν είπε ότι έχει τελεστεί , στα παζάρια βρίσκονται , μαζεύουν τα λεφτά , για κουμπαρά μιλάνε .ποιοι και πόσα θα βάλλουν και ποιοι και πόσα θα πάρουν. Αυτό είπαν . Και έτσι όπως διατυπώνεται η εντολή της έρευνας το πόρισμα θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν τελέστηκε το αδίκημα και η υπόθεση θα μπει στο αρχείο. Χωρίς να διαθέτουμε απολύτως καμία μαντική ικανότητα μαντέψαμε τοαυτονόητο. 
Φυσικά έτσι ακριβώς έγινε η υπόθεση μπήκε στο αρχείο αφού η δικαιοσύνη "έψαχνε" για τον κουμπαρά στον Συριζα και στη Δημαρ (Οχι στο ΚΚΕ και στην Ανταρσύα δεν έψαξε).

Επειδή η δικαιοσύνη ίσως παρασύρθηκε από το χρώμα του κουμπαρά που είχαμε δημοσιεύσει τότε , σήμερα θέλοντας να βοηθήσουμε στην ανεύρεσή του τον παρουσιάζουμε με το σωστό χρώμα.



Ναι αυτός είναι ο κουμπαράς που ψάχνουμε

 Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αποκάλυψε ότι υπήρξε απόπειρα χρηματισμού της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου με σκοπό -όπως ανέφερε- να αποχωρήσει από την παράταξή του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η ταρίφα της δωροδοκίας κυμάνθηκε μεταξύ 2-3 εκατομμυρίων ευρώ με διαμεσολαβητή τον Γιώργο Σούκουρη πρόεδρο (όπως λέει ) Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. .
Η ίδια η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας σε εκπομπή του BlueSky κατήγγειλε ότι η ίδια έχει δεχθεί πιέσεις από "γαλάζια" στελέχη για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
"Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν όρια. Ξεκινάνε λέγοντας ότι ξέρουμε πολύ καλά την οικονομική σου κατάσταση και μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου και έχεις παιδιά κλπ." τόνισε, σημειώνοντας ότι της πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσει για πρόεδρος. Συγκεκριμένα της είπε πως "κάποιοι δίνουν από 2 έως 3 εκατ. ευρώ".

Για ΚΟΥΜΠΑΡΑ μιλάμε μη μας πείτε πάλι ότι "Δεν έχει τελεστεί η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή" !!!!!!
 Δεν θα το αντέξουμε




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας