Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

Το ακροδεξιό " θρασίμι " διδάσκει οικογενειακή αγωγή !


Οι  φοιτητές στο πανεπιστήμιο Αθηνών είναι “θρασίμια που δεν έχουν αγωγή από την οικογένειά τους  ”. 

Αντώνης Σαμαράς το πρότυπο οικογενειακής αγωγής . 
 Στο Κολέγιο Αθηνών κατά τη διάρκεια των απολυτηρίων εξετάσεων, η καθηγήτρια  Ευφροσύνη Μπουλούτα,συλλαμβάνει τον 15χρονο γιο του κ. Σαμαρά να αντιγράφει στις εξετάσεις και
μονογράφει την κόλλα του. 

Διευθυντής στο κολέγιο είναι ο Αλέξανδρος Σαμαράς αδελφός του Πρωθυπουργού ,  αποτέλεσμα
 προάγεται ο μαθητής ,απολύεται η  καθηγήτρια !!!! 
Η καθηγήτρια λίγο πριν από την απόλυσή της είχε βραβευθεί από το κολέγιο με περγαμηνές ως άριστη .

«Εχετε συµπληρώσει µια εικοσαετία στο σχολείο και η προσφορά σας σ’ αυτό είναι πολυεπίπεδη...καθώς διαθέτετε την απαιτούµενη παιδαγωγική και επιστηµονική κατάρτιση αλλά και τις σχετικές ικανότητες».

Η ΟΙΕΛΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  χαρακτήρισε την απόλυση εκδικητική καταχρηστική και παράνομη. 
Ο διωγμός της καθηγήτριας από το πρωθυπουργικό σόι συνεχίζεται με αποτέλεσμα να παραμένει άνεργη .

Αυτό είναι ένα μάθημα οικογενειακής αγωγής προς τους φοιτητές και τους γονείς τους .

Αυτός ο φωστήρας ο μαθητής με αυτή την αγωγή (όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που τον ξεπλένει) αποφοίτησε με έπαινο και έπαθλα ( δεν διευκρινίζουν αν κάποιο έπαθλο είναι της αντιγραφής ) και  θα γυρίσει από την Αμερική με ένα αγορασμένο πτυχίο για να κυβερνήσει κι΄αυτός αυτή τη χώρα δυστυχώς.Με την υπόθεση ασχολήθηκε και το ΚΥΣΔΕ,  Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το οποίο αποφάσισε ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους του Κολεγίου.
Η απόφαση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ΟΙΕΛΕ η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Πέντε ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα το ΚΥΣΔΕ έκανε ένα πρώιμο δώρο στην πρωθυπουργική οικογένεια, στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων. Κατόπιν άνωθεν εντολών (;) και με παράνομη σύνθεση (την οποία είχαν αλλοιώσει, αποβάλλοντας τους αιρετούς της ΟΙΕΛΕ) οι τρεις διορισμένοι από τον Υπουργό Παιδείας δημόσιοι «λειτουργοί» - μέλη του ΚΥΣΔΕ αποφάσισαν να «εκτελέσουν» την εκπαιδευτικό Ευφροσύνη Μπουλούτα, απολύοντάς την με το πρόσχημα ότι «δεν είχαν αρκετά στοιχεία» για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών. Με λίγα λόγια το ΚΥΣΔΕ θεωρεί πως μια εκπαιδευτικός με 21 έτη υπηρεσίας, που είχε αξιολογηθεί θετικά από τη διοίκηση του σχολείου, απολύθηκε «όλως τυχαίως» και επελέγη «συμπτωματικά» μέσα από εκατοντάδες συναδέλφους της προς απόλυση λίγες ημέρες αφού συνέλαβε τον υιό του πρωθυπουργού να αντιγράφει!
Με την κυνικότητα επαγγελματιών τα διορισμένα μέλη του ΚΥΣΔΕ δεν χρειάστηκαν πολύ ώρα για να ξεμπερδέψουν με την αποστολή τους. Απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες, τόσο το αίτημα της εκπαιδευτικού για αναβολή της διαδικασίας τη Δευτέρα, ώστε να παραστεί ο νομικός της εκπρόσωπος Γ. Κατρούγκαλος, όσο και τα αιτήματα εξαίρεσής τους που είχαν κατατεθεί και ανακοίνωσαν την κατάπτυστη απόφασή τους. Αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να εξαιρεθούν οι ίδιοι, (ενώ είχαν αποφασίσει την αποβολή των «ενοχλητικών» της ΟΙΕΛΕ) για να ολοκληρώσουν το «θεάρεστο» έργο τους.
Η απόφαση του εκτελεστικού αποσπάσματος του ΚΥΣΔΕ ήταν η χαριστική βολή, όχι μόνο σε μια γενναία εκπαιδευτικό που απολύθηκε, επειδή έπραξε το χρέος της, αλλά για ολόκληρη την εκπαίδευση. Θυσιάζει στο βωμό της αναλγησίας, της αλαζονείας και της αυταρχικότητας του πρωθυπουργού και του αδελφού του, Προέδρου του Κολλεγίου, μια εργαζόμενη, πετώντας την στον Καιάδα της εξαθλίωσης. Αποδεικνύει ότι κάποιοι θεσμοί στη χώρα δεν λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τους νόμους, αλλά με βάση το δίκαιο του ισχυρού.
Η ΟΙΕΛΕ δεν πρόκειται να αφήσει έτσι την υπόθεση. Θα χρησιμοποιήσει κάθε πολιτικό και ένδικο μέσο για να ανατρέψει την απόφαση της παράνομης σύνθεσης του ΚΥΣΔΕ. Η δικαιοσύνη και οι θεσμοί που λειτουργούν ακόμη σ' αυτό τον τόπο θα δώσουν την απάντηση σε όσους θεωρούν ότι η πολιτική και οικονομική ισχύς τους επιτρέπουν να βιάζουν το Σύνταγμα, τους νόμους και τα δημόσια αγαθά».
1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΙΛΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΕΥΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας