Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Το έκτακτο στρατοδικείο που στήθηκε στη βουλή

Η αγόρευση του βασιλικού επίτροπου Ευάγγελου Βενιζέλου και του προέδρου του έκτακτου στρατοδικείου Αντώνη Σαμαρά ήταν εξαιρετικά δηλωτικές του πολιτικού κλίματος . Ο βασιλικός επίτροπος καταπέλτης πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος ο κατηγορούμενος για προσβολή του προσώπου του ανωτάτου άρχοντος ,για προσβολή του Συντάγματος  ( που αυτός και ο πρόεδρος τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια ), για εσχάτη προδοσία, για προσβολή των συμφερόντων της χώρας ακόμα και γιατί έβλαψε τα συμφέροντα των ανέργων  (που αυτοί με τόσο κόπο έχτισαν)  για την κατάσταση των οποίων όπως είπε και ο πρόεδρος είναι υπεύθυνος.



Ο πρόεδρος μάλιστα ανέλυσε ότι για την σημερινή κατάσταση της χώρας μας είναι υπεύθυνη η αριστερά και ας μην κυβέρνησε, γιατί όπως τόνισε εμπόδισε την δεξιά που κυβερνούσε να εφαρμόσει την σωστή πολιτική. Είναι ιστορικά γνωστό ότι η δεξιά από δημοκρατική ευαισθησία δεν ψήφιζε και δεν εφάρμοζε κανέναν νόμο αν δεν είχε την συναίνεση της αριστερής αντιπολίτευσης,  όποτε βέβαια της επέτρεπε να είναι στη βουλή  και δεν εκτελούσε (Μπελογιάννης ) δεν φυλάκιζε και δεν έστελνε εξορία κατά χιλιάδες τα στελέχη της .
Ούτε οι καταθέσεις των δύο μαρτύρων υπεράσπισης (της Αλέκας Παπαρήγα με το επιτυχημένο παράδειγμα του κουραμπιέ << μην τον κατηγορείται άδικα δεν πρόκειται να  σας βγάλει από το ευρώ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ ........ και του Βύρωνα Πολύδωρα << θέλετε να σας πιστέψουμε ότι είναι μπαμπούλας ο Συριζα ;;;>>) ήταν ικανές να κλονίσουν το δικαστήριο που με 155 ΝΑΙ σε ΟΛΑ  έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για όλες τις κατηγορίες.
Τέλος όπως όλοι οι εθνικόφρονες πατριώτες,  ο πρόεδρος και ο βασιλικός επίτροπος δείχνοντας την μεγαθυμία τους στον καταδικασμένο δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να τον συγχωρήσουν να τα ξεχάσουν όλα αυτά,  ακόμα και να συνεργαστούν μαζί​ ​του αρκεί να ψηφίσει μαζί τους πρόεδρο δημοκρατίας και έτσι να παραμείνουν άλλα δύο χρόνια στην εξουσία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας