Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Λαός της Χαλκιδικής και το Χαλιφάτο των καλογήρων του αγ. όρους .


Ο Λαός αγωνίζεται να αποτρέψει τη καταστροφή  

η οποία είναι μη αναστρέψιμη και θα επιβαρύνει πολλές γενιές 

Ο Λαός της Χαλκιδικής αγωνίζεται να μη γίνει ο τόπος τους ένας τάφος από χρυσό, ένας ΧΥΤΑ από επικίνδυνα θανατηφόρα απόβλητα.
 Οι κάτοικοι της Ιερισσού και της Μεγ. Παναγιάς διώκονται, συλλαμβάνονται , φυλακίζονται αλλά συνεχίζουν τον αγώνα τους , "Πάχτωσαν" τον πρώην δήμαρχο και τώρα έχουν έναν δήμαρχο που αγωνίζεται μαζί τους..
Μέχρι τώρα αντιμετώπιζαν το Ελντοράντο των αρπαχτικών και την κυβερνητική συμμορία που τους προστατεύει τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και το χαλιφάτο των καλογήρων του αγίου όρους.
Οι μοναχοί της μονής Ιβήρων . παραχώρησαν έκταση 925 στρεμμάτων δάσους ( με το αζημίωτο βέβαια) προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος απόθεσης αποβλήτων κατά τη λειτουργία του μεταλλείου!!!!
Σε ανταπόδοση η Hellas Gold έκανε δωρεά στους μοναχούς 1.4000.000. ευρώ για τα...... μικροέξοδά τους .
Κατέφυγαν στη λύση της μακρόχρονης παραχώρησης γιατί δεν είχαν την συναίνεση των άλλων μονών που διαφωνούν με αυτή την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος και το κυριότερο δεν μπορούσαν να πουλήσουν κάτι το οποίον δεν τους ανήκει.
Το χαλιφάτο των καλογήρων 193 χρόνια μετά την επανάσταση του 1821 δεν έχει αποδεχτεί ακόμα την απελευθέρωση της χώρας μας από τους Τούρκους γι΄αυτό διαχειρίζεται , χαρίζει ,πουλάει χιλιάδες στρέμματα Ελληνικής γης τα οποία ισχυρίζονται ότι τους τα χάρισαν πασάδες , σουλτάνοι , αυτοκράτορες  με ....χρυσόβουλα τα οποία φυσικά δεν έχει δει κανείς αφού δεν υπάρχουν.
Κάποιος πρέπει να τους το πει ότι δεν υπάρχει πλέον ούτε οθωμανική αυτοκρατορία ούτε αυτοκρατορία του Βυζαντίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας