Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Πολύ τυχερή η ακροδεξιά κυβέρνηση αλλά και η ναζιστική χρυσή αυγή , αλλά είναι μόνο τύχη ;;; Ενα δύσκολο ερώτημα .

Ας παραμερίσουμε λίγο τη σκόνη που έχει συσσωρευτεί πάνω από το πολιτικό πεδίο για να δούμε τι συμβαίνει.
Ολοι οι πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούσαν ότι ο Σεπτέμβριος θα ήταν ο πιο δύσκολος μήνας για τη κυβέρνηση με κλειστά σχολεία κλειστά πανεπιστήμια , εργαζόμενους και απολυμένους στους δρόμους  τη τρόϊκα να ζητάει κι' άλλο αίμα εδώ και τώρα και  τη κοινωνία έχοντας εξαντλήσει τις αντοχές της να βρίσκεται στα πρόθυρα της έκρηξης το μέλλον της κυβέρνησης ήταν σκοτεινό και ο Οκτώβρης θα έκρινε τη τύχη της .
Σ΄αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη κυβέρνηση ήρθε η δολοφονία
του άτυχου Πάυλου Φύσα από το ανθρωπόμορφο κτήνος της χρυσής αυγής να ανατρέψει όλο αυτό το σκηνικό  η κυβέρνηση από κατηγορούμενη έγινε κατήγορος ,από θήραμα με τη πλάτη στο τοίχο έγινε κυνηγός και μάλιστα επικεφαλής αντιφασιστικής  εκστρατείας αναπάντεχο θείο δώρο !
Τώρα στη δύσκολη θέση της κυβέρνησης περιήλθε η χρυσή αυγή αφού αποδείχτηκε περίτρανα ότι και ο δολοφόνος και οι συνεργοί του ήταν μέλη της τοπικής της οργάνωση στη Νίκαια και έδρασαν οργανωμένα .
Και εκεί που η χρυσή αυγή ποινικά και κατά συνέπεια πολιτικά ήταν με τη πλάτη στο τοίχο να απολογείται και να μη μπορεί να διαχειριστεί την οργή της κοινωνίας ήρθε η κυβέρνηση να ανταποδώσει το αναπάντεχο δώρο.
Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος όπως συνηθίζει στη βουλή και με το πνεύμα των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου πίεσε την ηγεσία της δικαιοσύνης  να θέσει τη λειτουργία του ναζιστικού κόμματος εκτός νόμου.
Με δεδομένο όμως ότι το σύνταγμα δεν επιτρέπει τέτοια διαδικασία είδαμε ένα
τηλεοπτικό σόου εντυπωσιασμού (ανάλογο της 17 Νοέμβρη κλείσιμο δρόμων πάνοπλες αποστολές  ) για εσωτερική και εξωτερική κατανάλωση  να συλλαμβάνονται σιδηροδέσμιοι ο αρχηγός και βουλευτές της χρυσής αυγής με μια δικογραφία στο γόνατο ( περιείχε τα πλήρη στοιχεία του μυστικού και προστατευόμενου μάρτυρα!!!!! ) με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα όπως  σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ανθρωποκτονίες , απόπειρες ανθρωποκτονιών ,ξέπλυμα μαύρου χρήματος κλπ τόσο καλά θεμελιωμένες ώστε να  αφεθούν ελεύθεροι από τον ανακριτή .
Ετσι η χρυσή αυγή  αντί να απολογείται για τις δολοφονίες και τις απόπειρες δολοφονιών παρουσιάζεται ως θύμα πολιτικής δίωξης από το σύστημα αυτό το ναζιστικό μόρφωμα που είναι η αιχμή του δόρατος του συστήματος.
Αυτό το αναπάντεχο δώρο της το χάρισε η κυβέρνηση.
Αναπάντεχο δώρο λοιπόν έλαβε η ακροδεξιά αντιλαϊκή κυβέρνηση όπως αναπάντεχο δώρο έλαβε και η ναζιστική χρυσή αυγή δώρα που πληρώνει ακριβά το Λαϊκό κίνημα. Τυχαίο;;;;;;
Πολύ τυχερή η ακροδεξιά κυβέρνηση αλλά και η ναζιστική χρυσή αυγή!!!!
Αλλά είναι μόνο τύχη ;;;  Ενα  δύσκολο ερώτημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας