Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Αν η Κύπρος τα δόσει όλα για να παραμείνει στο ευρώ θα γίνει Γερμανική αποικία.

 Οι Κύπριοι τραπεζίτες, γνωστοί για την απληστία και την αρπακτικότητά τους και γαλουχημένοι στον παρασιτισμό, «φούσκωσαν» τα ποσά που δήθεν απαιτούνται για να διασωθεί το κυπριακό τραπεζικό σύστημα, επειδή με την ανατολίτικη νοοτροπία που τους διακρίνει νόμιζαν ότι θα… φάνε κάμποσα από τα δισεκατομμύρια που θα τους δώσει η ΕΕ και θα πληρώσουν τα κορόιδα, ο κυπριακός λαός!
Δεν είχαν καταλάβει τι τους περίμενε, όχι μόνο ή κυρίως αυτούς
, αλλά την Κύπρο συνολικά. Τη βρετανική αποικιοκρατία οι Κύπριοι τη γνώρισαν επί σχεδόν έναν αιώνα και πλήρωσαν με το αίμα τους για να απαλλαγούν απ’αυτή. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι το Μνημόνιο θα μετατρέψει το νησί σε αποικία όχι γενικά της Ευρωζώνης, αλλά ειδικά της Γερμανίας – τόσο από οικονομική όσο και από πολιτική άποψη.
Ο γερμανικός Τύπος γράφει ανοιχτά πως τους όρους του Μνημονίου της Κύπρου αναφορικά με το τραπεζικό σύστημα του νησιού τους υπαγόρευσε η… BND – η γερμανική «CIA», η υπηρεσία πληροφοριών του Βερολίνου!                                      
Η οικονομική ευμάρεια της Κύπρου την τελευταία εικοσαετία οφείλεται πρωτίστως στο μαύρο χρήμα που ξεπλένουν στο νησί Ρώσοι, Ουκρανοί, Σέρβοι κ.λπ. ολιγάρχες, κλέφτες και απατεώνες που λεηλάτησαν τη δημόσια περιουσία των κρατών του «υπαρκτού σοσιαλισμού» μετά την κατάρρευση του συστήματος στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Η Κύπρος κατέστη σημαντικός προορισμός των χρημάτων αυτών εξαιτίας της προθυμίας των Κύπριων τραπεζιτών να το «ξεπλύνουν», της εξαιρετικά χαμηλής φορολόγησης των επιχειρήσεων στο νησί, της έναντι αδράς αμοιβής εκχώρησης της κυπριακής υπηκοότητας σε πλούσιους ξένους και του γεγονότος ότι η Κύπρος είναι μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης.  Όταν μιλάμε για λεφτά, εννοούμε πολλά λεφτά. Η BND υπολογίζει ότι μόνο τα χρήματα που έχουν κατατεθειμένα σε κυπριακές τράπεζες Ρώσοι ολιγάρχες υπερβαίνουν τα… 20 δις ευρώ – πάνω από το 110% του κυπριακού ΑΕΠ! Αν τελικά φύγουνοι Ρώσοι από την Κύπρο, η οικονομία του νησιού θα καταρρεύσει και μόνο εξ αυτού του λόγου.Η μεγαλύτερη τραγωδία όμως που θα φέρει το Μνημόνιο για την Κύπρο θα είναι πολιτική, όχι οικονομική. Η δανειακή υποδούλωση της χώρας στην ΕΕ θα φέρει και την πολιτική υποδούλωση.                                                                                                                        Το αποικιοκρατικό παρελθόν των μεγάλων χωρών της Ευρώπης έχει βαθιά ενσταλάξει μέσα τους την πεποίθηση ότι οι υπόδουλοι λαοί, όπως θα είναι και ο κυπριακός υπό καθεστώς Μνημονίου, δεν έχουν εθνικά δικαιώματα και δεν χρήζουν απολύτως κανενός σεβασμού.  Σύσσωμη η ΕΕ ήταν, π.χ., υπέρ του Σχεδίου Ανάν. Εκβιάζοντας, λοιπόν, την κυπριακή κυβέρνηση μέσω της καθυστέρησης καταβολής κάποιας δανειακής δόσης, θα υποχρεώσουν τη Λευκωσία να παραδεχτεί ουσιαστικά τα τετελεσμένα της τουρκικής εισβολής και να αποδεχτεί κάποια σύγχρονη εκδοχή του Σχεδίου Ανάν, χωρίς καν αυτή τη φορά να της επιτρέψουν να το βάλει σε δημοψήφισμα.                                                                                                                  
Αν η Κύπρος οδηγηθεί σε καθεστώς εθνικής υποτέλειας στην ΕΕ, η Κυπριακή Δημοκρατία ταχύτατα θα πάψει να υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας