Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Αναμενόμενη η αντίδραση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΚΚΕ είναι δυνατόν


Το ότι είναι διακαής πόθος των ΝΔ -Πασοκ η περαιτέρω περικοπή των συντάξεων είναι φανερό και μας το έχουν δείξει με τις παρεμβάσεις τους στην τρόικα, κρυφές και φανερές . Οπως η άγρια επίθεση στον Μοσχοβισί << Θα κάνετε χάρη στον Συριζα ;;;>> !!! ή αυστηρή προειδοποίηση προς Μέρκελ και Ολαφ Σόλτς << Μη διανοηθείτε να χαριστείτε στον Τσίπρα !!! >> κλπ. Είναι φανερό ότι εκεί στηρίζουν όλο το αφήγημά τους περί << μη εξόδου >> , << 4ου μνημονίου >> που αν δεν γίνουν περικοπές το αφήγημα θα καταρεύσει.  Αυτό είναι φανερό σε όλους .
Αλλά ότι το ίδιο ισχύει και για το ΚΚΕ δεν ήθελα να το πιστέψω .
Μέχρι που με έπεισαν οι ίδιοι με τις ενέργειέ τους !!!!
Πέρα από την προβοκατόρικη τροπολογία την ίδια που κατέθεσαν ταυτοχρόνως και τα τρία κόμματα (πριν την έξοδο από το πρόγραμμα ) που σκοπό είχε να ....κάψει την δυνατότητα ακύρωσης , πέρα από αυτό , το ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα που πρόβαλε (περισότερο προς τους τροϊκανούς ) επιχειρήματα γιατί ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ οι συντάξεις !
Αυτό έγινε με πρωτοσέλιδο άρθρο του Ριζοσπάτη όργανο της Κ.Ε του ΚΚΕ την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 γράφοντας τα εξείς επιστημονικά – οικονομικά – Μαρξιστικά << Οι συντάξεις θα κοπούν γιατί οι στόχοι ( πλεόνασμα 3,5% που έχει επιβάλλει η τρόικα ) δεν μπορούν να επιτευχθούν με άλλον τρόπο >> !!!!! Το καλύτερο επιχείρημα προς το ΔΝΤ από τον καταληλλότερο πολιτικό χώρο !!!!Αυτό είναι απόρροια του νέου τσιτάτου της σημερινής ηγεσίας του ΚΚΕ ότι << είναι αυταπάτη ότι μπορεί να βελτιωθεί η θέση των εργαζομένων στον καπιταλισμό >> !!!!! Αρα κατά την λογική αυτή οι διαχρονικές κατακτήσεις των εργαζομένων σε καθεστώς καπιταλισμού είναι ....αυταπάτες .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας