Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΕΕ : " Επιτρέπονται οι εκλογές αλλά όχι και να βγάλετε όποιον θέλετε εσείς "

Επεσαν οι μάσκες .

Αφού προεκλογικά έκαναν ωμές παρεμβάσεις υπέρ των υποτακτικών τους χωρίς αποτέλεσμα .
Αφού μετεκλογικά έκαναν ωμές υποδείξεις για σχηματισμό κυβέρνησης με το κατασκεύασμά τους το ποτάμι χωρίς αποτέλεσμα .
Αφού επί τέσσερις μήνες πιπίλιζαν ότι τάχα θα σεβαστούμε την επιλογή του Ελληνικού λαού , ότι η Ελληνική κυβέρνηση θα μπορεί να προτείνει τις δικές της εναλλακτικές μεταρρυθμίσεις .
Αφού επι τέσσερις μήνες πιπίλιζαν ότι τάχα οι Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει προτάσεις.
Αφού επί τέσσερις μήνες δήθεν διαπραγματευόντουσαν ενώ εφεύρισκαν πάντα ένα πρόβλημα για κάθε λύση που πρότεινε η Ελληνική κυβέρνηση .

Τελικά τράβηξαν τα μπιστόλια και σφυρίζουν μέσα από τα δόντια σε στυλ Κλιντ Ησγουντ :
<<Δεν συμμορφωθήκατε με τις υποδείξεις τι νομίζετε ότι είστε κυρίαρχη χώρα ψηφίσατε τη κυβέρνηση που θέλατε εσείς ;
Ε λοιπόν θα σας τη κάνουμε εμείς να φαίνεται χειρότερη από την προηγούμενη.
Ναι σας δανείσαμε για να σώσουμε τις τράπεζες πρωτίστως τις δικές μας , σας δανείσαμε για να καλύψουμε το φαγοπότι ,των τραπεζών , των νταβατζήδων , την λεηλασία του δημόσιου πλούτου από τις πολυεθνικές μας εταιρείες μέσα από τις μίζες , τις υπερτιμολογήσεις  , (γι' αυτό δίναμε μίζες ) ,τις άχρηστες προμήθειες ,τον άχρηστο αμυντικό εξοπλισμό ( βλέπε υποβρύχια ) σας υποχρεώσαμε να διαθέσετε το μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ στην Ευρώπη και τρίτο στον κόσμο για αμυντικές δαπάνες . Σας εφαρμόσαμε ειδικά προγράμματα που έφεραν την μεγαλύτερη ύφεση που έχει υποστεί χώρα στον πλανήτη εν καιρώ ειρήνης , έφεραν την ανεργία στο 30 % ( στους νέους 65%) ενώ ταυτόχρονα εκτόξευσαν το χρέος από 122 % στο 180 % ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να να το ξεπληρώσετε . 
Ναι για όλους τους παραπάνω λόγους σας δανείσαμε 265 δις από τα οποία δεν μπήκε ούτε ένα ευρώ στη χώρα και τώρα απαιτούμε αυτά να τα πληρώσουν όχι αυτοί που τα έφαγαν μαζί μας , όχι αυτοί που τα έχουν παρκαρισμένα στις τράπεζές μας (Λουξεμβούργο - Γερμανία κλπ) όχι αυτοί που πλούτισαν , όχι αυτοί που έχουν και κατέχουν , ΟΧΙ αυτοί αλλά οι συνταξιούχοι του ΕΚΑΣ 
Ναι έτσι γουστάρουμε να σας ξεφτιλίσουμε .>>

Ε άστε στο διάολο .
Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες η ρήξη φαντάζει μονόδρομος .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας