Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ποιος μιλάει για νομιμότητα ! ή « φωνάζει ο κλέφτης αφοβηθεί ο νοικοκύρης»



Ποιός μιλάει για νομιμότητα; 

Η κυβερνητική συμορία που αναρηχήθηκε στην εξουσία το 2012 εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό υποσχόμενη προεκλογικά ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που εφάρμωσε , εκβιάζοντας και τρομοκρατώντας με ψεύτικα διλήμματα ; (Ακριβώς αυτό που λέει ο λαός με την παροιμία «Αλλον μου έδειξαν και άλλον μου έδωσαν ») 
Η κυβερνητική συμορία που κατακρεούργησε το Σύνταγμα , με απειλές και εκβιασμούς χειραγώγησε τη δικαιοσύνη φίμωσε τη βουλή και τελικά την έκλεισε πρόωρα για να παραγράψει τα εγκλήματά της ; 
Η κυβερνητική συμορία που σφάγιασε τον Ελληνικό λαό και έφερε τον εργασιακό μεσαίωνα υπακούοντας τυφλά στις ορέξεις της συμμαχίας εργοδοτών -τοκογλύφων δανειστών - τραπεζών; 
Η κυβερνητική συμορία που στέρησε το δικαίωμα επιβίωσης από εκατομύρια Ελληνας άνεργους και ανασφάλιστους. 
Η κυβερνητική συμορία που στις τελευταίες εκλογές παρά τα εκβιαστικά διλήμματα και τις παρεμβάσεις των δανειστών κατάφερε να εγκλωβίσει μόνο το 15% ( με αναγωγή στην αποχή την ψήφισε το 31% του μισού εκλογικού σώματος δλδ 15,5%) Αυτό το 15% που παρά τις διαγραφές -αποχωρίσεις - ανεξαρτητοποιήσεις δεκάδων βουλευτών που αρνήθηκαν να καταπατήσουν το σύνταγμα , λόγω του άθλιου εκλογικού νόμου ελέγχει ακόμα 163 έδρες στη βουλή ; 
Η κυβερνητική συμορία που με το πρόσχημα των αποκρατικοποιήσεων λεηλάτησε την δημόσια περιουσία και την χάρισε κυριολεκτικά στα διαπλεκόμενα μαζί της αρπαχτικά με το αζημίωτο αφού απαγορεύει στη βουλή και στη δικαιοσύνη να ερευνήσουν τα καταγγελλόμενα σκάνδαλα ; 
Οταν αυτή η κυβερνητική συμορία μιλάει για νομιμότητα είναι αυτό ακριβώς που λέει ο λαός «Φωναζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης » 
Ελληνικέ λαέ άσε τα μπάνια και τη μπάλα και δείξε επιτέλους για μια φορά ποιος είναι ο νοικοκύρης σε αυτή τη χώρα.
 Εβγα στους δρόμους, γέμισε τις πλατείες να δουν οι κλέφτες από πού εκπορεύεται η νομιμότητα και ποιος δημιουργεί δίκαιο.



3 σχόλια:

  1. AN O ELLHNIKOS LAOS EINAI EXYPNOS THA TOYS MAYRISEI, OYTE 10% DEN PREPEI NAXOYN KAI OI DYO MAZI. DYSTYXOS OMOS ME BASH TA APOTELESMATA TOY 2012 FAINETAI OTI KAPOIA BODIA DEN EXOYN XYPNHSEI AKOMA.
    EXOYN DIALYSEI TA PANTA, EXOUN KLEPSEI, EXOUN STERHSEI TO DIKAIOMA STA NEA PAIDIA NA KANOYN ONEIRA. EKBIAZOUN BAZONTAS PSEYTIKA DILIMATA, KAI PAROLA AYTA TA ''BODIA'' SYNEXIZOUN NA TOUS PSIFIZOUN KAI NA TOUS KANOYN TEMENADES.
    XYPNATE BODIA, STO TELOS THA SAS DESOUN KAI MIA SIDERENIA
    MPALA STO PODI KAI THA SAS POULANE SKLABOYS, KAI SEIS THA TOUS PSIFIZETE KAMARONONTAS OTI TO AFENTIKO SAS FRONTISE NA PIASETE KALH TIMH STO SKLABOPAZARO

    ELLHNAS TOY EXOTERIKOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ....

    Σύμφωνα με έρευνες του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ένας στους δύο λαθρομετανάστες (ποσοστό 47%) έχει φυματίωση, μια σοβαρή μεταδιδόμενη ασθένεια του αναπνευστικού που τείνει να εκλείψει στον ελληνικό πληθυσμό, αλλά που «ζει και βασιλεύει» στον πληθυσμό των αλλοδαπών που ζουν παράνομα στη χώρα μας.

    Εξίσου υψηλό ποσοστό (35, 29%) μεταναστών είναι φορείς της ηπατίτιδας Β. Επίσης, λαθρομετανάστες στην περιοχή του Έβρου διαγνώστηκαν σε πολύ μεγάλο ποσοστό, 60%, με τυφοειδή πυρετό, μια σοβαρή μολυσματική νόσο που μεταδίδεται με… ταχύτητα φωτός μέσω της λήψης τροφής και νερού.

    Οι ειδικοί του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) χαρακτηρίζουν τους παράνομους μετανάστες ως μετακινούμενες «βόμβες» για τη δημόσια υγεία, που κινδυνεύουν μάλιστα να… εκραγούν οπουδήποτε, δεδομένης της υψηλής κινητικότητας που καταγράφεται σε αυτούς τους πληθυσμούς.

    http://www.protothema.gr/greece/article/153307/foreis-ksexasmenon-astheneion-oi-metanastes-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας