Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Κάποιοι ήθελαν νεκρούς ; Είναι δυνατόν ;


Για την ανατίναξη του αυτοκινήτου μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος οι αρχές είχαν ειδοποιηθεί 45 λεπτά πριν από την έκρηξη και απέκλεισαν εγκαίρως την περιοχή, πράγμα που δείχνει ότι οι δράστες δεν επιθυμούσαν ανθρώπινα θύματα.
Οπως φαίνεται στο βίντεο από τις κάμερες στο χώρο της έκρηξης στην τράπεζα Ελλάδος δύο ανυποψίαστες γυναίκες περνούν με το πάσο τους δίπλα από το παγιδευμένο αυτοκίνητο που αμέσως μετά ανατινάχτηκε!!!!!!
Ο δρόμος ήταν αποκλεισμένος και από τι δύο εισόδους και αυστηρά επιτηρούμενος  ούτε γάτα δεν μπορούσε να περάσει . Πως πέρασαν ; Είναι μια φυσική λογικότατη απορία που όμως δεν απασχόλησε κανέναν δημοσιογραφικό λαγωνικό !!!! Δεν διατάχτηκε καμία έρευνα !!!! Στις 6 το πρωί δύο γυναίκες πως πέρασαν απαρατήρητες από αυτούς που είχαν αποκλείσει το δρόμο και ήταν επιφορτισμένοι  να αποτρέψουν ακριβώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο ;; 
Κάποιοι τις άφησαν γιατί; Είχαν εντολές ; 
Κάποιοι ήθελαν νεκρούς ; γιατί ; μήπως για να αλλάξουν την ατζέντα ;
Μήπως κάποια αρρωστημένα μυαλά με αυτόν τον μακάβριο και ανατριχιαστικό τρόπο σκέφτηκαν ότι μπορούσαν να μεταφέρουν την πολιτική ατζέντα από τα πραγματικά προβλήματα όπου η ΝΔ και η κυβέρνηση είναι με την πλάτη στον τοίχο σε έναν τομέα που δεν ευνοεί τον Σύριζα ; Είναι δυνατόν ;
Για φανταστείτε μετά από δύο νεκρούς τη ΝΔ σε ρόλο υπερασπιστή της νομιμότητας και της ομαλότητας να κάνει διμέτωπο εναντίων των ...."δύο άκρων" να εγκαλεί το Συριζα ότι δεν απομονώνει και δεν καταδικάζει  αρκετά την τρομοκρατία  και να πάει σε εκλογές με αυτό το μπλα μπλα μπλα .
Ευτυχώς δεν τους βγήκε.

2 σχόλια:

  1. δεν ήταν ότι ήθελαν νεκρούς.

    Καταρχήν δεν υπάρχει περίπτωση αυτού του συγχρονισμού να στρίψουν οι γυναίκες και λίγο μετα να γίνει η έκρηξη.Γιατί ΟΚ λένε σε 45 λεπτά αλλά γνωρίζεις και το λεπτό της έκρηξης?
    Δεν νομίζω ΕΚΤΟΣ αν έχεις βάλει εσύ ο ίδιος την βομβα.

    Η βόμβα δεν μπήκε απο καμία τρομοκρατική οργάνωση.Ηταν το κλάσικο παραμυθάκι σε δύσκολη περίοδο ώστε να τροφοδοτησουν τα ΜΜΕ τον λαουτζίκο με "ειδησεις".Η βόμβα μπήκε απο την ίδια την κυβέρνηση,συντονισμένα και οργανωμένα."Τυχαία" πέρασαν 2 γυναίκες λίιιιγο πριν την έκρηξη αλλά σαν θαύμα έστριψαν και γλίτωσαν.

    Πόσες φορές ακομα θα δούμε το ίδιο (ενα απο τα 3~4) παραμύθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν ξέρω ποιος έβαλε τη βόμβα εγώ λέω γιατί δεν προφύλαξαν τις γυναίκες αλλά αν όπως λες εσύ την έβαλε η κυβέρνηση πολύ μεγαλύτερο κέρδος θα είχε με νεκρούς

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας