Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αν είσαι φίλος του Σαμαρά κοίτα τι μπορεί να πάθεις

Αν είσαι φίλος του Σαμαρά και κατηγορείσαι για λαθρεμπόριο καυσίμων ευρείας έκτασης πλαστογραφίες κλπ που ζημίωσαν το δημόσιο μερικά δις ( και αναγκάστηκε να εξισώσει τη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης,) κοίτα τι μπορεί να πάθεις.
Ο Σαμαράς θα σου δώσει για δικηγόρο τον κολλητό και σύμβουλό του Φαήλο Κρανιδιώτη στη δίκη σου δεν θα προσέλθει ο δικηγόρος  εκπρόσωπος του δημοσίου και η δίκη σου θα αναβληθεί. Αυτό θα επαναληφθεί για 2η ,3η , 4η , 5η, 6η , 7η , και 8η , φορά μέχρι σήμερα και συνεχίζεται.
Αυτό δεν είναι τίποτα ακου τι θα σου συμβεί ακόμα .Ενώ η δίκη σου αναβάλλεται συνεχώς επειδή το θέλεις πολύ όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει  ώστε να κερδίσεις το προ-πό , το στοίχημα ,το τζόκερ , το λότο ,το εξτρα 5 ,το σουπερ 3 και το κίνο . Επειδή δεν είσαι βέβαιος ότι η ρέντα σου και η συνωμοσία του σύμπαντος θα συνεχίζεται κάθε χρόνο με μόνο τα κέρδη σου αυτά της μιας χρονιάς << αγοράζεις >> τον ΟΠΑΠ και έτσι διασφαλίζεις ότι η τύχη σου θα συνεχίζεται για πολλά χρόνια και παράλληλα απαλλάσσεις και το δημόσιο από ένα μπελά να κάθεται κάθε χρόνο και να καταμετρά τα κέρδη του από αυτά τα περίπλοκα παιχνίδια.
Και δεν ξέρουμε τί άλλο μπορεί να σου συμβεί ακόμα.
Ακούτε ρε εσείς εκεί στο Συριζα που θέλετε να κάνετε την ωραία μας χώρα Βόρεια Κορέα.

1 σχόλιο:

  1. Ναι αλλά η Βόρεια Κορεά έχει και την ΕΟΖ Καεσόνγκ!
    Πώς το λέτε αυτό...
    Κι εμείς σε λίγο θα έχουμε την Καεσόγκ μας.
    Δεν θα προλάβει ο Συριζα να μας κάνει Βόρεια Κορέα γιατί θα το έχει κάνει ο γιωργαντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας