Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Βίαιη φτωχοποίηση η χειρότερη μορφή βίας


 Αυτή τη βία την καταδικάζουν απερίφραστα χωρίς δικαιολογίες  χωρίς αστερίσκους και συμψηφισμούς τα λαλίστατα κόμματα  της συγκυβέρνησης ;

Η σύνταξή μου υφίσταται για έβδομη φορά τις συνέπειες  ενός τυφλού χτυπήματος ωμής βίας που ισοδυναμεί με ένοπλη ληστεία.
Είναι δε πολύ χειρότερη από τη ληστεία γιατί πρώτον θα επαναλαμβάνεται κάθε πρώτη του μηνός εφ' όρου ζωής και δεύτερο διότι το ληστή πολλά θύματα κατάφεραν να τον τρέψουν σε φυγή ενώ σε αυτή την ασύμμετρη απειλή ο συνταξιούχος δεν μπορεί να αντιδράσει.
 Καλούνται λοιπόν τα λαλίστατα κόμματα  της συγκυβέρνησης να διευκρινίσουν αν στη γενικώς και αορίστως καταδίκη κάθε μορφής βίας περιλαμβάνουν και αυτή τη βία που υφίστανται οι  εργαζόμενοι και συνταξιούχοι που είναι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού . Και εδώ δεν χωράνε αστερίσκοι ,  ναι μεν αλλά και δικαιολογίες.
  Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια κοινωνία είναι να εθιστεί στην ιδέα ότι είναι φυσικό και νόμιμο να ασκείται τέτοιας μορφής και έκτασης βία στη συντριπτική πλειοψηφία του Λαού.
 

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ προπληρωμών ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ

    Γεια σε όλους,

    Ποιες είναι οι οικονομικές ανάγκες σας;
    Δίνουμε έξω τα δάνεια από το ελάχιστο των Ευρώ 5.000,00 με ανώτατο όριο Ευρώ 10.000.000,00 με άνετα διάρκεια που κυμαίνεται από 1 έως 30 έτη σε μια πολύ μειωμένο επιτόκιο 3%.

    Μήπως χρειάζεστε ένα επιχειρησιακό δάνειο;
    Μήπως χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
    Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο;
    Θέλετε να αναχρηματοδοτήσει;
    Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο υποθήκη;

    Μήπως χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσει επιχειρηματική πρόταση ή την επέκταση σας; Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος, και οικονομικά βάρη σας εξακολουθεί να υφίσταται;
    MIKEROBERTLOANS@YAHOO.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας