Social Icons

twitterfacebookrss feedemail

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Το μετέωρο πιρούνι του νταβατζή


Οι γνωστοί εργατοφάγοι των καναλιών ,οι εντεταλμένοι των νταβατζήδων (που πληρώνονται με το μαύρο χρήμα της διαπλοκής μέχρι και 700 χιλ. ευρώ το χρόνο ανάλογα με την επίδοσή τους στην   εργατοφαγία και στην κάλυψη της διαπλοκής ) ανέβηκαν στα κεραμίδια και καταγγέλλουν  τις δήθεν " μεγάλες αυξήσεις μισθών στη ΔΕΗ " προσπαθώντας να δημιουργήσουν πρόβλημα στη κυβέρνηση εντός και εκτός της χώρας !                                     Στη πραγματικότητα τι συμβαίνει .

Οι αργυρώνητοι κονδυλοφόροι σε διατεταγμένη υπηρεσία εκφράζουν την οργή των αφεντικών τους γιατί ο λαός με την ψήφο του χάλασε τη ...δουλειά  η  ΔΕΗ  δεν ξεπουλιέται χάνεται το μεγάλο φαγοπότι τα ακονισμένα πιρούνια των νταβατζήδων έμειναν μετέωρα .

Να θυμίσουμε σε όλους τους παραπάνω ότι  και η αποδοχή μαύρου χρήματος είναι κακούργημα .   Η Αρετή Τσοχατζοπούλου και η Βίκυ Σταμάτη καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 12 ετών και κλείστηκαν στις φυλακές ως αποδέκτες μαύρου χρήματος προερχόμενου από διαπλοκή και οι δύο κυρίες μπροστά στους παραπάνω μοιάζουν αρσακειάδες 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας